Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Vraag nu jouw SAP Business One toolbox aan!
 

SAP Business One is een compleet en krachtig ERP-platform voor groothandelsbedrijven en is beschikbaar in de cloud, private cloud en on-premise. Het systeem vormt een essentiële basis voor je bedrijfsvoering en geeft inzicht in al je bedrijfsprocessen. Met de flexibele architectuur van SAP Business One anticipeer je moeiteloos op iedere uitdaging die je als groothandel tegenkomt.

Het ERP-platform bestaat uit zes kernmodules: Finance, Sales, Purchase, Supply Chain Management, Service en Production. Daardoor kun je de belangrijkste bedrijfsprocessen ondersteunen met dit systeem, maar het geeft je ook de vrijheid om te kiezen welke modules je inzet en welke niet. Daarnaast heeft de ERP-oplossing een geïntegreerde Business Intelligence-functionaliteit op basis van de geavanceerde HANA-database. Zo krijg je realtime inzichten in je bedrijfsprocessen en houd je maximale grip op je bedrijfsprestaties.

De Aiden toolbox

Aiden heeft een complete toolbox gevuld met alle SAP Business One tools ontwikkeld. In deze handige box vind je een uitgebreide handleiding met de alle voordelen van SAP Business One, een interessant rapport ‘Het groeipad van de Nederlandse groothandel’, een aantal interessante klantcases en een handige multi-tool.

Dus vul snel onderstaand formulier in en ontvang de toolbox:

Ja, ik wil een Toolbox!

Moment geduld...