Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

In de zomer van 2020 begonnen Avebe en Aiden een samenwerking die heeft geleid tot de ontwikkeling van een quality control applicatie op de productielocatie van Avebe. Deze applicatie werd gerealiseerd in Mendix, AMGO on top of SAP. Wat begon als een enkel project, groeide uit tot een partnership waarin we de afgelopen jaren legio applicaties hebben ontwikkeld voor verschillende afdelingen binnen Avebe. Deze casus was gericht op het creëren van een 'clean core' omgeving door middel van Mendix, voordat Avebe de overstap maakte naar S/4HANA.

Deze samenwerking heeft geleid tot innovaties en procesoptimalisaties die de business van Avebe aanzienlijk heeft verbeterd.

In dit project volgden we de 'go make the core clean' strategie. Deze strategie houdt in dat het maatwerk uit SAP wordt gehaald en in plaats daarvan wordt ontwikkeld in het Mendix-platform. Hierdoor wordt de 'core clean' gemaakt voordat Avebe de overstap maakt naar S/4HANA. Door deze aanpak kan Avebe tegelijkertijd innovaties en procesoptimalisaties doorvoeren in de applicaties, wat een aanzienlijke verbetering van de bedrijfsprestaties mogelijk maakt.

Het succes van de samenwerking

Naast de ontwikkeling van de MOTOS-applicaties, heeft Aiden in de afgelopen jaren een breed scala aan applicaties ontwikkeld voor verschillende afdelingen binnen Avebe, waaronder logistiek, commerce en productielocaties.

Deze samenwerking is een uitstekend voorbeeld van hoe Aiden nauw samenwerkt met zowel de klant als de leverancier (SAP/Mendix) om tot het beste resultaat te komen. Het partnerschap is gebaseerd op een lange termijnstrategie en een gedeelde visie om Avebe te helpen groeien en bloeien in het digitale tijdperk.

De samenwerking tussen Avebe en Aiden is een inspirerend voorbeeld van een succesvolle digitale transformatie. Door de ontwikkeling van de eerste Quality control applicatie in Mendix, heeft Avebe een solide basis gelegd voor verdere innovaties en procesoptimalisaties. De strategie van de 'core clean' maken voordat ze overstappen naar S/4HANA getuigt van een diepgaand begrip van Avebe's behoeften en een toewijding om de best mogelijke resultaten te behalen.

Samen met Avebe zal Aiden blijven streven naar succes en groei, terwijl ze samen de weg effenen naar een toekomst vol mogelijkheden in de agrarische industrie.

 • Jaar
  2020
 • Klantnaam
  Avebe
 • Industrie
  Groothandel
 • Oplossingen
  Mendix & SAP S/4HANA
solutions icon
SAP oplossingen

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA biedt bedrijven wendbaarheid, een intuïtieve gebruikerservaring en realtime inzichten in hun processen om sneller…

Lees meer arrow right image
solutions icon
Low-code oplossingen

Mendix

Mendix gaat verder dan alleen het zijn van een low code platform. Het is een platform waarin alles is geregeld, van metrics, logs,…

Lees meer arrow right image
solutions icon
Low-code oplossingen

Mendix on top of SAP (MOTOS)

Geen maatwerk op SAP is een utopie. Door Mendix met SAP te combineren maak je gebruik van de kracht van beide. Maak vandaag al…

Lees meer arrow right image
search icon

Other Stories

Seas of Solutions
Dutch Flower Group
Amac
M&G Group
BuitenHof Tuinmeubelen
Schaap & Citroen
Vitablend
Romar-Voss
Vogel's
IPC | Israel Producten Centrum
Keller's IJzerhandel
Wavin
Waterbear
Recoll
Easywalker
Food Impuls
Kyocera
Amacom
Getronics
Beddinghouse