Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

We zijn verheugd IPC te feliciteren met de succesvolle livegang van RetailPro, hun nieuwe kassa-oplossing. IPC (Israel Producten Centrum), opgericht in 1980 om de handel met Israël te bevorderen, heeft alle producten in hun assortiment die in Israël worden geproduceerd.

In de winkel had IPC nog geen kassa-oplossing. IPC maakte hiervoor gebruik van SAP clients met daarin een uitgeklede klantorder die op de achtergrond automatisch leveringen, facturen en betalingen verwerkte.

Met de behoefte aan een verbeterde kassa-oplossing, heeft IPC ervoor gekozen om de bestaande SAP-client te vervangen door RetailPro.

Bij het zoeken naar een nieuwe kassa-oplossing stond IPC voor een aantal uitdagingen. Ten eerste moest de bestaande maatwerkoplossing in de SAP Business One-client worden vervangen. Dit was een complexe taak die zorgvuldige planning en implementatie vereiste.

Ook moesten nieuwe vrijwilligers gemakkelijk kunnen worden opgeleid om met het nieuwe systeem te werken.

 

Resultaat

Met de implementatie van RetailPro heeft IPC verschillende positieve resultaten behaald. Ten eerste kunnen ze nu klanten sneller en eenvoudiger bedienen dankzij de gestroomlijnde kassa-oplossing. De overgang naar RetailPro heeft ook het gebruik van maatwerk verminderd, wat de complexiteit en onderhoudskosten verlaagt. Bovendien heeft de nieuwe kassa-oplossing het opleiden van nieuwe vrijwilligers vergemakkelijkt, waardoor ze sneller aan de slag kunnen en een naadloze ervaring voor klanten kunnen bieden.
 

De implementatie van RetailPro bij IPC heeft geleid tot een verbeterde kassa-oplossing en een betere klantenservice. Dankzij de samenwerking met Aiden kon IPC de uitdagingen van het vervangen van een maatwerkoplossing in SAP Business One aanpakken en profiteren van de flexibiliteit en expertise.

We feliciteren IPC met deze mijlpaal en kijken uit naar de voordelen die RetailPro hen zal blijven bieden in de toekomst.

Samenwerking IPC & Aiden

IPC koos ervoor om samen te werken met Aiden vanwege hun succesvolle partnerschap sinds 2014. SAP biedt gerenommeerde software en Aiden bood de flexibiliteit die IPC nodig had om hun specifieke behoeften aan te pakken.

  • Klant
    IPC | Israel Producten Centrum
  • Industrie
    Groothandel
  • Oplossing
    RetailPro
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business One

SAP Business One geeft bedrijven grip op alle bedrijfsprocessen, de flexibiliteit om te anticiperen op veranderingen én…

Lees meer arrow right image
solutions icon
Aiden oplossingen

Aiden Retail Management

Dé POS-oplossing voor een klantvriendelijke on-site winkelervaring, inclusief naadloze integratie met je SAP ERP-systeem.

Lees meer arrow right image
search icon

Other Stories

Seas of Solutions
Dutch Flower Group
Amac
Avebe
M&G Group
BuitenHof Tuinmeubelen
Schaap & Citroen
Vitablend
Romar-Voss
Vogel's
Keller's IJzerhandel
Wavin
Waterbear
Recoll
Easywalker
Food Impuls
Kyocera
Amacom
Getronics
Beddinghouse