Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Klaar om samen met Aiden te groeien? 

Het zakelijke landschap verandert snel, en bedrijven staan voor tal van uitdagingen. Maar wat als er een initiatief was dat specifiek gericht was op het ondersteunen van bedrijven bij het opschalen en het aangaan van deze uitdagingen? Maak kennis met GROW. 

Waarom GROW?  

GROW is een initiatief dat bedrijven helpt op te schalen en de uitdagingen aan te gaan waarmee ze worden geconfronteerd. SAP mag dan wel de drijvende kracht achter dit initiatief zijn, maar bij Aiden herkennen we deze uitdagingen maar al te goed. Wij groeien ook, en we begrijpen wat het betekent om te schalen in de huidige markt. 

Aiden's Rol in GROW  

Bij Aiden geloven we in samen groeien. Als onderdeel van het GROW-initiatief willen we onze expertise en oplossingskennis delen om andere bedrijven te helpen. We hebben de uitdagingen gezien, we hebben de oplossingen gevonden, en nu willen we die kennis delen. 

Doe mee met GROW en Aiden  

Bij Aiden zijn we trots op onze expertise en oplossingskennis, en we zijn er klaar voor om deze met je te delen. Daarnaast horen we graag met welke uitdagingen je als organisatie worstelt. Daarom nodigen we je ook uit om deel te nemen aan onze meetup op 8 december.