Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

SAP EMEA North beloont Aiden met een eerste plaats tijdens SAP EMEA North Partner Excellence Awards 2023.

SAP waardeert haar partners jaarlijks met de prestigieuze Partner Excellence Awards. In de regio EMEA North hebben ruim 400 SAP-partners de kans om genomineerd te worden voor een award in verschillende categorieën. De genomineerden behoren tot de top drie spelers op Noord-Europees niveau die in 2023 een bovengemiddelde bijdrage hebben geleverd aan het stimuleren van de digitale transformatie van bedrijven. 

Tijdens de award-ceremonie op 31 januari werden de partners van SAP EMEA North gewaardered in 14 verschillende categorieën, waarbij Aiden in de categorie 'Intelligent Spend and Business Network Cloud Bookings' (ISBN) als uiteindelijke winnaar in deze groep de award mee naar huis mocht nemen. 

Daar steeds meer bedrijven een active cloud-strategie adopteren als onderdeel van hun digitale transformatie wordt Aiden vaak gevraagd om bedrijven te begeleiden in dit soort projecten. Als early cloud adaptor zet Aiden al langere tijd proactief in op de cloudoplossingen uit het portfolio van SAP. Voorbeelden van dit soort proposities zijn: SAP Customer Experience, SAP Business Technology Platform en SAP Intelligent Spend and Business Networks. Deze strategische cloudfocus heeft nu geleid tot een mooie beloning in de vorm van de SAP EMEA North Partner Excellence Award voor ISBN Cloud Bookings. 

Theo van Zalen, Managing Director Nederland bij Aiden vertelt:

“Met trots hebben wij deze prestigieuze award in ontvangst genomen. Het is een mooie blijk van waardering en toont dat SAP ons ziet als strategische partner op het gebied van cloud. Ook in 2024 zetten wij onverminderd in op het begeleiden van organisaties in het zetten van de stap naar de cloud."