Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Aiden uitgeroepen tot populairste ICT-dienstverlener van Nederland

SAP-specialist heeft sterke positie in Computable 100 met vier top-3 noteringen

Aiden is in het jaarlijkse Computable 100 imago-onderzoek naar de populairste ICT-bedrijven van Nederland, uitgeroepen tot ICT-dienstverlener van het jaar. Daarnaast werd de SAP-specialist tweede op het gebied van Software en Cloud en wist het een derde plaats te realiseren in de Financiële Top 100 waar bedrijven worden gerangschikt op basis van hun groei in de afgelopen drie jaar. Ook bereikte Aiden de hoogste positie op de lijst van
ICT-bedrijven die worden ondersteund door een investeringsmaatschappij. Met maar liefst vier top 3-noteringen inclusief twee keer een nummer 1-positie, geeft Aiden een sterk visitekaartje af in de branche.

De hoge posities in de Computable 100, waarvoor ict'ers worden opgeroepen een oordeel te vellen over 327 geselecteerde organisaties, bevestigen de ingezette strategie van Aiden waarmee het de leidende Europese SAP-dienstverlener wil worden. Aiden is een one-stop-shop voor SAP-oplossingen op enterprise-niveau voor de middenmarkt. Afgelopen januari werd ITvisors verwelkomd in de organisatie. Hiermee is zowel SAP-expertise als kennis en ervaring in Mendix low-code toegevoegd aan de bedrijvengroep die ruim 300 medewerkers telt. 

Persoonlijke dienstverlening
Aiden is het afgelopen jaar sterk gestegen in de Computable 100. Zo werd het bedrijf vorig jaar nog gewaardeerd op een vierde plaats in de ranglijst voor beste ICT-dienstverlener en was het derde op het gebied van Software en Cloud. “We zijn trots op deze snelle stijging en de waardering van ICT-professionals die hieruit blijkt”, zegt Peter-Robin Mijderwijk, CEO van Aiden. “Het is een mooie erkenning van onze manier van werken waarbij we dankzij verschillende vestigingen in Nederland onze klanten heel persoonlijk kunnen bedienen. Aiden is een lokale partner met dienstverlening en kennis op wereldniveau. Ik verwacht dat dit ons als één van de weinige door SAP aangewezen strategische partners, ook buiten Nederland heel ver zal brengen.”

Europese ambities
Aiden heeft grote internationale ambities en wil de komende jaren een top-3-positie veroveren op de Europese markt van SAP-oplossingen voor het MKB. Het bedrijf focust zich als Value Added Reseller (VAR) op de verkoop en implementatie van SAP Business One, SAP Business ByDesign en SAP S/4HANA in onder meer de groothandel, retail, maakindustrie, consumentenproducten en professionele dienstverlening. Om te helpen de gestelde doelen op de Europese markt te bereiken, nam investeerder Mentha Capital eerder een belang in de organisatie.

Het bij elkaar bengen van verschillende bedrijen en dat succesvol maken vraagt om een duidelijke focus en een stevige strategie. Dankzij zijn uitgebreide kennis en ervaring weet de in juni aangestelde Mijderwijk wat er nodig is om een aantrekkelijke omgeving te creëren voor medewerkers zodat zij klanten optimaal kunnen helpen met het bereiken van hun doelstellingen. Naast het uitbouwen van de organisatie door acquisities en het aantrekken en ontwikkelen van talent en het optimaliseren van de customer journey voor klanten van Aiden, legt hij veel focus op innovatie. 

Focus op innovatie
“We hebben een aparte business unit Innovatie waarmee we voorop kunnen blijven lopen en snel kunnen inspelen op de specifieke wensen van onze klanten. Zo bieden we naast de SAP-oplossingen ook zelf ontwikkelde applicaties die klanten kunnen toevoegen aan hun SAP-landschap”, vertelt Mijderwijk. “Hiervoor gebruiken we niet alleen standaard componenten die we bijvoorbeeld met Mendix bouwen, maar kijken we ook naar de mogelijkheden van augmented reality en AI. Verder kunnen we dankzij onze schaalgrootte de juiste investeringen doen om middelgrote organisaties maximaal te laten profiteren van het volledige SAP cloud-portfolio. Ook weten we snel de voordelen hiervan te vertalen naar concrete resultaten zodat bestaande en nieuwe klanten klanten blijvend waarde realiseren met hun low-code en SAP-cloud oplossingen.”

2021
Vorig jaar ontving Aiden ook 4 awards. Toen werden we verrast met een 5e plaats in de top 15 Nederlandse ICT-bedrijven, een 3e plaats in de top 15 ICT-bedrijven waarin een investeringsmaatschappij participeert, een 4e plaats in de top 15 ICT-dienstverleners en een 3e plaats in de top 15 Cloud & Software lijst. Wil je dit nieuwsbericht nogmaals lezen? Bekijk hier het artikel.