Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Aiden verwelkomt ITvisors
 

Wij zijn trots om vandaag een nieuw lid binnen de Aiden familie te mogen aankondigen!
Vanaf vandaag wordt ITvisors toegevoegd aan de Aiden organisatie.

Met de toevoeging van ITvisors wordt er niet alleen extra SAP-expertise toegevoegd aan de groep. Als partner van Mendix en Siemens brengt ITvisors namelijk ook een schat aan kennis en ervaring in low-code met zich mee. In combinatie met SAP-technologie kunnen hiermee versneld oplossingen voor onze klanten op maat worden gecreëerd. Zie ook de specifieke Mendixpagina op onze website. Dit is een belangrijke troef in de ambitie van Aiden om in komende jaren een top-3 positie te veroveren in Europa met SAP en low-code oplossingen voor de middenmarkt. 

 

ITvisors voegt zich bij Aiden

Strategische stap & culturele match

De uitbreiding van Aiden met ITvisors is een strategische stap, we zien namelijk bij onze klanten een grote behoefte aan complete oplossingen die optimaal samenwerken. Naast het ERP-systeem dat centraal staat, gebruiken zij toepassingen op het gebied van CRM, ecommerce en warehousing. Onze integratie-afdeling zorgt ervoor dat deze systemen goed op elkaar aansluiten. Met de low-code ervaring en expertise van ITvisors gaan we nog verder en kunnen we met de klant versneld specifieke workflows en branchespecifieke oplossingen ontwikkelen. Hiermee hopen wij jou als gewaardeerde klant een extra voorsprong te geven met onze slimme oplossingen op basis van de beste technologie. 

Cultureel is er een goede match tussen onze organisaties, de eerdere succesvolle samenwerkingen (M&G bijvoorbeeld) hebben dit bewezen, waarbij de persoonlijke aandacht voor onze klant altijd voorop heeft gestaan. Dit zal met deze toevoeging ook niet veranderen.

Wij hopen hiermee ons partnerschap meer te kunnen verstevigen en onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen in hun vraagstukken.