Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

 

IXON  Cloud kiest voor cloudplatform SAP Business ByDesign


IXON_Logo_Blue.pngKort geleden kwam IXON Cloud in contact met Aiden. Door de grote internationale ambities die het bedrijf heeft, kwam Aiden als groeipartner in contact met IXON Cloud. Zij waren op zoek naar een platform die hen ondersteunt in de internationale ambities en mee kan groeien in hun verdere ontwikkeling.

Aiden als partner
Binnen Nederland waren we op zoek naar een SAP partner die volwassen is in het implementeren en beheren van een voor ons passende ERP-platform.
De combinatie van SAP Business ByDesign en Aiden waren hierin voor ons de juiste keuze.

Headshot Willem.pngWillem Hofmans, CEO; “In Aiden zien we terug wat zij ook pretenderen; Techonology made Human. Juist de persoonlijke benadering, het warme ontvangst en prettig contact vanaf het eerste moment zorgde er voor ons voor dat de keuze voor Aiden als onze groeipartner snel gemaakt was.”

IXON Cloud
IXON Cloud werkt binnen de high tech industrie, in meer dan 50 landen en heeft het hoofdkantoor gevestigd in Nederland. Opgericht in 2014, focust IXON Cloud zich op het eenvoudiger, veiliger en toegankelijkere maken van cloudverbindingen voor machinebouwers en -gebruikers. Zij leveren als  een van de meest gewaardeerde spelers gebruiksvriendelijke Remote Service & IIoT-platforms.

Waar heeft IXON Cloud voor gekozen?
Met het al aanwezige Salesforcepakket, gaat IXON Cloud gebruik maken van SAP Business ByDesign. De focus voor dit platform ligt hierbij op inkoop, productie, orderverwerking en de aansturing van de 3PL-warehouses. De initiële uitrol zal van start gaan in 4 landen; Nederland, Duitsland, Italië en Amerika.

Monica Datthijn, SME Cloud Sales Aiden; “Vanaf het eerste moment was er een juiste klik tussen IXON Cloud en Aiden. Onze vergelijkbare groeidoelstellingen en internationale ambities dragen bij aan het juiste partnergevoel en gezamenlijke ontwikkeling.”