Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

 

InSites Consulting kiest voor SAP Business ByDesign en vindt partner in AidenInsites.svg
 

Door een sterke groei in de voorbije jaren had de marketing service dienstverlener InSites Consulting behoefte aan een vernieuwing van haar bestaande ERP -systeem. Dit moet hen helpen om een sneller en beter inzicht te hebben in globale operations. In hun zoektocht naar een oplossing stuitten zij op SAP Business ByDesign als meest geschikte platform kwamen ze daarbij in contact met Aiden.

De keuze, Aiden als partner

Vanwege de sterke groei van InSites Consulting, was de onderneming haar huidig ERP systeem niet meer geschikt om de behoefte in snellere, always-on management informatie ter beschikking te stellen van de hele business.

Tim Duhamel, Chief Strategy Officer InSites Consulting; “De processen en rapporteringen tussen onze verschillende entiteiten wereldwijd liepen niet altijd even efficiënt. Bovendien werkten we nog met een on-premise versie wat de gebruiksvriendelijkheid niet ten goede kwam. Door de ingebruikname van SAP Business ByDesign, als platform, zullen we over alle afdelingen binnen onze organisatie straks real-time inzichten genereren. Een betere keuze op zoek naar efficiëntie en effectiviteit konden we niet nemen.”

Aiden is aTim Duhamel.jpgltijd op zoek naar een partnership met haar klanten. Zij leveren niet alleen maar consultants en software, maar zijn op zoek naar een samenwerking. Tim Duhamel: “Een intensieve samenwerking met Aiden waarbij bestaande bedrijfsprocessen kritisch worden bekeken zal ons in staat stellen veel efficiënter tot management inzichten te komen.  In Aiden hebben we een juiste partner gevonden. Zij denken en werken mee aan ons succes.”

InSites Consulting
InSites Consulting is werkzaam binnen de professional services industrie en heeft haar hoofdvestiging in Gent, België. InSites Consulting helpt haar klanten om veel meer en beter consumer centric oplossingen, producten en diensten naar de markt te brengen. In 1997 is dit bedrijf gestart en is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 800 medewerkers en met vestigingen in meer dan 20 landen.

Waar heeft InSites Consulting voor gekozen?
InSites Consulting kiest voor het volledige pakket van SAP Business ByDesign. De focus ligt hierbij op projectmanagement, Intercompany, overige financiële processen en reporting. De implementatie is inmiddels gestart. Er wordt hard gewerkt om dit proces afgerond te hebben met de start van het nieuwe fiscale jaar 2023.

Peter Ouendag, Managing Director Netherlands; “Samen met InSites Consulting hebben we een model gemaakt voor hun toekomstige processen. Middels inhoudelijke workshops hebben we InSites Consulting meegenomen in de mogelijkheden die SAP Business ByDesign biedt. Hiermee leggen we de basis voor de verdere groei van de onderneming. Zo bouwen InSites Consulting en Aiden samen aan een strategie om uniek te zijn in de markt.”

Aiden wint diverse SAP partner awards