Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Aiden stelt Theo van Zalen aan als managing director voor Nederland


Aiden, SAP- en Mendix-specialist en managed services aanbieder voor het MKB, stelt Theo van Zalen aan als nieuwe managing director voor Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantgerichte aanbod en de groei van het team. Daarnaast richt hij zich op het realiseren van de ambitie van Aiden om tot de top-3 SAP-leveranciers voor het Europese MKB te behoren door hen het hele portfolio van SAP (cloud)-oplossingen aan te kunnen bieden. Van Zalen treedt tevens toe tot de groepsdirectie van het bedrijf dat inmiddels ruim 400 medewerkers in Nederland en België telt. 
Theo van Zalen
 
Van Zalen heeft ruim 28 jaar ervaring bij verschillende IT-bedrijven, waaronder SAP. In zijn vorige baan bij SAP-partner Dimensys was hij verantwoordelijk voor sales, marketing en de implementatie van SAP-oplossingen in het middensegment. Daardoor brengt hij ruime ervaring met het SAP-portfolio met zich mee. Met zijn jarenlange ervaring met het bouwen van sterke teams en langdurige klantrelaties, richt hij zich bij Aiden op het versterken van de samenwerking met bestaande klanten en de verdere groei van het klantportfolio. 
 
Theo van Zalen over zijn keuze voor Aiden: "Veel organisaties maken de overstap naar SAP S/4HANA en willen hun landschap optimaal en toekomstbestendig inrichten. Aiden heeft hoogstaande dienstverlening, expertise en oplossingen waarmee we hen kunnen helpen met deze uitdaging. Verder voert bij Aiden het menselijke aspect de boventoon en ligt de focus op het vooruit helpen van zowel klanten als medewerkers. Dit sluit perfect aan bij wat mij persoonlijk drijft, ik kijk er dan ook naar uit om bij Aiden aan de slag te gaan."
 
"Met Theo brengen we een ervaren en bevlogen leider in huis die zich niet alleen bekommert om commerciële resultaten, maar ook om de mensen, zowel intern als bij de klant", zegt Peter-Robin Mijderwijk, CEO van Aiden. "De samenwerking met Theo is een logisch gevolg van onze filosofie waarbij we met een persoonlijke en menselijke benadering meegroeien met onze klanten. Ik zie ernaar uit samen met hem verder te investeren in onze bestaande en nieuwe relaties en organisaties vooruit te helpen met passende oplossingen waarmee zij succesvol kunnen zijn in deze dynamische markt."