Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Ontwikkelaar van e-bikes QWIC faciliteert toekomstige groei met keuze voor schaalbare SAP ERP-oplossing in de Cloud. 

Ontwikkelaar van innovatieve en duurzame e-bikes QWIC kiest voor SAP S/4HANA Cloud als nieuwe ERP-oplossing. Vanwege het open karakter van deze oplossing is het zeer eenvoudig om SAP S/4HANA Cloud naadloos te integreren met andere applicaties in het IT-landschap. Daarnaast biedt deze oplossing QWIC het ideale platform om continu nieuwe innovaties toe te voegen aan het applicatielandschap. QWIC heeft SAP-partner Aiden geselecteerd om de implementatie van deze nieuwe ERP-oplossing te begeleiden. De keuze is op Aiden gevallen vanwege Aiden's sterke focus op S/4HANA Cloud en de ruime ervaring met aanverwante oplossingen als Central Invoice Management, Robotic Process Automation en SAP Build apps.

QWIC – opgericht in 2006 – zag zich door een snelle groei in de afgelopen jaren geconfronteerd met een gebrek aan schaalbaarheid van het ERP-systeem. Daarnaast kampte QWIC met meerdere inefficiënties in de bedrijfsprocessen, veroorzaakt door verschillende technische beperkingen in het organisch gegroeide applicatielandschap. Daarom besloot QWIC op zoek te gaan naar een nieuwe, robuuste ERP-oplossing die niet alleen bestaande uitdagingen kan adresseren, maar bovendien schaalbaar genoeg is om met de organisatie mee te groeien in de toekomst.

Michel Bruins, Head of IT bij QWIC zegt over dit project: “Samen met Aiden trappen we de toekomst tegemoet met deze SAP-implementatie! We kijken uit naar de potentie van SAP om ons bedrijf te transformeren en we zijn dankbaar dat Aiden ons begeleidt op deze spannende en enerverende reis.”

Omdat QWIC de productie van haar e-bikes heeft uitbesteed aan externe partners wil de organisatie meer grip krijgen op de supply chain, om zo de planning en doorlooptijden te verkorten, de balans tussen vraag en aanbod verder te optimaliseren en de communicatie met logistieke dienstverleners te verbeteren. Tijdens het implementatieproject worden bovendien de bedrijfsprocessen van QWIC uitgebreid met onder andere end-to-end monitoring van onderaannemings-processen, de nieuwste innovaties op het gebied van Material Requirements Planning (MRP) & Available-to-Promise (ATP), en closed-loop-integratie met QWIC's logistieke dienstverleners.

Peter-Robin Mijderwijk, CEO bij Aiden vertelt: “We zijn blij dat we QWIC mogen begeleiden in haar digitale transformatie. Het project bij QWIC sluit perfect aan bij onze missie om als IT-partner oplossingen te leveren die met de organisatie meegroeien, en organisaties zo te helpen hun potentieel maximaal te benutten.”