Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

 

SAP Business ByDesign
Elke 3 maanden nieuwe updates en verbeteringen!


SAP Business ByDesign heeft als cloudplatform het voordeel dat er vanuit SAP updates gepushed kunnen worden naar de klanten die gebruik maken van dit ERP. Dit gebeurt elk kwartaal.SAP ByD logo.png Op 20 mei 2022 is er weer een nieuwe update geweest; de 2205 release. Onze collega’s Stef van Lieshout en Rianne Warmerdam praten je graag bij over een aantal nieuwe updates.
 

Top 3 veranderingen in SAP Business ByDesign met update 2205

 
Vanaf 20 mei 2022 zullen de productieve systemen van SAP Business ByDesign gaan werken met de nieuwe update 2205. Er zijn veel goede updates gedaan aan het systeem en wij willen drie hiervan voor jullie uitlichten. Dit zijn Herwaardering Vreemde Valuta’s voor Grootboekrekeningen, Enterprise Search en Aanmaken van Leads op basis van Inscannen Visitekaart.
 
Stef vam Lieshout.pngHerwaardering Vreemde Valuta's voor Grootboekrekenigngen
Tot nu toe was het alleen mogelijk om Herwaarderingsruns voor Vreemde Valuta’s te draaien voor Betalingsverplichtingen, Vorderingen en Kas. Hierdoor konden alleen debiteuren,
crediteuren en bankrekeningen geherwaardeerd worden. Bedrijven die veel onderhevig zijn aan wisselkoersschommelingen kunnen hierdoor moeite hebben gehad om hun balans met
de juiste waarderingen weer te geven, bijvoorbeeld voor Grootboekrekeningen met als Rekeningtype Overige Activa of Overige Verplichtingen.
 
Tot nu, want SAP heeft nu ook de mogelijkheid toegevoegd om Grootboekrekeningen te herwaarderen gebaseerd op de fluctuerende wisselkoersen. Dit betekent dat ook de
Overige Activa en Overige Verplichtingen geherwaardeerd kunnen worden. Zo kunnen bedrijven nog beter up-to-date blijven over hun actuele balanswaardes.
 
Enterprise searchRianne Warmerdam.png
De Standaard zoekfunctie in SAP Business ByDesign is verder uitgebreid en kan tegenwoordig naast de standaard functies ook zoeken in de Help Topics, bedrijfsspecifieke documenten, SAP Community, Knowledge Base Artikelen en Google (als deze integratie aan staat). De bestaande zoekcriteria zoals alle Analysefuncties, Zakelijk en Personen zijn onveranderd en zullen alleen relevant zijn voor zakelijke documenten in het systeem. De Enterprise Search haalt resultaten op onder Alle Categorieën zoekcriteria en wanneer naar beneden gescrold wordt zullen alle relevante document worden getoond onder de categorie waaronder ze horen met de eerste drie resultaten per categorie.
Je kunt naar de tab gaan van iedere categorie om de resultaten voor die categorie te zien.
 
Om resultaten op te halen van Google binnen Enterprise Search, moet Google Search geïntegreerd zijn in jouw oplossing. Op dit moment geeft Google 100 zoekvragen gratis per dag. 
 
Aanmaken van Leads op basis van Inscannen Visitekaart
Het is vanaf nu mogelijk om Leads te creëren als vervolgactiviteit op het inscannen van visitekaarten. Wanneer een visitekaart gescand is en de gegevens hiervan zijn opgeslagen, is het mogelijk om een Lead te generen door op vervolgactiviteit te klikken en hierna te klikken op Lead. Hiermee zal het systeem de interactie omzetten naar een Lead en de gegevens zoals naam en adres zullen zichtbaar worden in de Lead. De gescande visitekaart zal als bijlage toegevoegd worden aan de Lead.
Neem contact op arrow right image