Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Aiden en Cordis brengen low-code naar de productievloer

Aiden en Cordis hebben de handen ineengeslagen en een unieke oplossing ontwikkeld voor de maakindustrie. Aiden en Cordis, beide expert op het vlak van low-code applicatieontwikkeling voor de maakindustrie, ontwikkelden een oplossing waarmee de maakindustrie volledige controle krijgt over de software op alle machines, robots en PLC’s op de productievloer. Dit is bereikt door de de low-code machinecontrol suite van Cordis te combineren met het low-code Mendix platform van Siemens.
 
Door de samensmelting van beide werelden worden OT en IT met elkaar verbonden op een unieke wijze welke nieuw is binnen de industrie. Beide platformen hebben zich al zelfstandig bewezen als enablers voor Industry 4.0 en Smart Factory initiatieven binnen hun eigen domein. Door dit samen te brengen als één oplossing is een unieke propositie ontwikkeld waarmee de maakindustrie blijvend sneller kan innoveren.
 
Door het platform van Cordis in te zetten is het onder andere mogelijk rijke data direct uit de hardware van machines (OT) uit te lezen en dit toegankelijk te maken voor de organisatie middels maatwerk applicaties op het Mendix low-code platform (IT). Het Mendix low-code platform wordt over de hele keten ingezet van productie tot de eindklant, waarbij maakindustrie specifieke applicaties en innovaties op het platform worden meegeleverd en op maat kunnen worden doorontwikkeld samen met de klant.  
 
Door de inzet van low-code en voorontwikkelde ‘Industry application templates’ komen mogelijkheden als Digital Twin, predictive maintenance en smart field operations met behulp van Augmented Reality, met een korte time-to-market, ook in handbereik voor middelgrote bedrijven en scale-ups in de maakindustrie.
 

Mendix, low-code IT solution

Mendix logo.png
Met een platform als Mendix aan boord draag je bij aan de versnelling van de digitale transformatie. Mendix maakt het makkelijker voor fabrikanten om voor te sorteren op de mogelijkheden die Industry 4.0 gaat bieden. 

Het low-code applicatie-ontwikkelplatform zorgt ervoor dat je eenvoudig en handig personeel verbindt met mensen, producten en data. Met low-code apps kun je jouw werkvloer digitaal transformeren, jouw kwaliteitsbeheerprocessen soepel en betrouwbaar laten verlopen en jouw toeleveringsketens weerbaarder maken tegen verstoringen. Bovendien kan je eenvoudiger met Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) aan de slag. 
 
 

Cordis SUITE, low-code OT solution


Cordis SUITE is een lCordis suite logo.pngow-code oplossing voor het maken van machinebesturingssoftware. De software wordt beschreven aan de hand van grafische modellen waaruit de software automatisch foutloos wordt gegenereerd. Dit zorgt voor een productiviteitswinst (3x snellere softwareontwikkeling) en stelt ook niet-software-engineers in staat actief bij te dragen aan het ontwikkelproces. Daarmee is Cordis SUITE een antwoord op de schaarste op de arbeidsmarkt markt, in een wereld waarin de hoeveelheid en complexiteit van                                                                           softwaretoepassingen snel toeneemt.
 
De Cordis SUITE levert tevens een naadloos geïntegreerd dataplatform met data visualisatie, HoloLens integratie en een Dashboard om de machine te testen en in bedrijf te stellen. De product-marktcombinatie van de Cordis SUITE is gevalideerd in industriële projecten bij bedrijven als Philips en ook bij MKB-bedrijven als Additive Industries en Smit Thermal Solutions. Cordis SUITE is gevestigd in het hart van de Brainport regio op de Brainport Industries Campus.
 

Aiden, technology made human.

 
Aiden is een full service IT-partner, gericht op het creëren van waarde en oplossingen voor complexe business uitdagingen. Aiden focust zich op een aantal industrieën, waaronder manufacturing, waar innovatieve en bewezen oplossingen zoals SAP en Mendix voor worden ingezet.
 
Bij Aiden weten we hoe het is om exponentieel te groeien en kennen we de gevolgen van groei voor jouw ERP en softwarelandschap. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in manufacturing halen we alles uit IT om jouw businessprocessen te optimaliseren. Daarbij staan altijd twee dingen centraal: de doelstellingen van je organisatie en de wendbaarheid om te kunnen inspelen op belangrijke ontwikkelingen in de markt.