Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Aiden en PwC bekroond met de Service Partner of the Year award tijdens SAP Partner Awards

Utrecht, 10 april 2024 – Op dinsdag 9 april vond het jaarlijkse SAP Partner Award evenement plaats op het prachtige Landgoed Parc Broekhuizen. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement worden partners uit het SAP-ecosysteem in het zonnetje gezet vanwege hun prestaties in het afgelopen jaar. Tijdens deze avond mocht Aiden, samen met PwC, de SAP Service Partner of the Year Award in ontvangst nemen.

Deze prestigieuze award is een erkenning voor de prestaties van Aiden en PwC, in het bijzonder voor het succesvolle project bij Boels. De award onderstreept de toewijding en expertise die beide organisaties hebben getoond bij het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan hun klanten.

Naast de eervolle Service Partner Award, was Aiden ook genomineerd in de categorieën Customer Experience Partner of the Year, Public Cloud 2023 Partner of the Year en Value Added Reseller of the Year. Dit ruime aantal nominaties benadrukt Aiden’s brede scala aan SAP-expertise en haar voortdurende streven naar het leveren van een pragmatische aanpak, innovatieve oplossingen en tastbare resultaten.

Aiden feliciteert alle andere genomineerden en winnaars van de SAP Partner Awards 2023. Het thema van dit jaar: 'A Taste of Excellence' sluit meer dan perfect aan bij de prestaties die de SAP-partners in 2023 hebben laten zien. Dit evenement illustreerde wederom de kracht en het succes van het SAP-ecosysteem.​​ 

Theo van Zalen, Managing Director Nederland bij Aiden:

“Onze dank gaat uit naar de organisatoren van dit geweldige evenement voor het mogelijk maken ervan, naar SAP voor haar voortdurende inzet om partners te stimuleren en te ondersteunen in hun streven naar succes en uiteraard niet in de laatste plaats naar Boels en PwC voor de prettige en professionele samenwerking.”

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide