Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Amsterdam brengt domein Werk en Participatie onder bij Aiden en partners

Gemeente Amsterdam ziet dienstverlening als doorslaggevende factor in de weg naar werk
Zet de inwoner, professional, werkgever en aanbieder, centraal. Voor de gemeente Amsterdam draagt deze benadering en manier van werken bij aan een optimale ondersteuning op de route naar werk en maatschappelijke participatie. Om dit te realiseren, is een gemoderniseerd, geïntegreerd en aanpasbaar informatiesysteem nodig.
De directie Werk, Participatie en Inkomen van gemeente Amsterdam zocht om deze reden een partner, en de diensten en oplossingen van Aiden sluiten uitstekend aan op deze visie en benadering.
 

Amsterdam vond in Aiden haar low-code partner

 
Het komende decennium ontwikkelen we samen de dienstverlening voor de inwoners van Amsterdam. Het Mendix low-code platform wat Aiden inzet voor de gemeente Amsterdam, biedt de wendbaarheid om deze opgave te realiseren. We ontwikkelen, implementeren, beheren en onderhouden de informatiesystemen binnen het domein Werk, Participatie en Inkomen. Aiden ontwikkelt hierin via het Mendix low-code platform de applicatiecomponenten van deze dienstverlening.
 

In samenwerking met de gemeente Amsterdam en partners werken we aan een integrale oplossing die naadloos aansluit op de Amsterdamse situatie

 
We zijn in dit project partners van PinkRoccade Local Government, samen met Jobport en Werkstap als robuuste en innovatieve SaaS-leveranciers in het domein Werk & Participatie. Ook Accenture met al haar kennis en ervaring binnen het domein Werk & Inkomen en als hoogwaardige Global System Integrator draagt hierin bij. De partners hebben een sterk trackrecord en een uitstekende reputatie.
 

Middels het Mendix low-code platform faciliteert Aiden een gepersonaliseerde klantreis waarmee bijna 900.000 inwoners vanaf 2023 toegang krijgen tot de software van de samenwerkende partners in dit project

 
De gepersonaliseerde dienstverlening geeft meer regie aan de Amsterdammer. Dankzij multichannel dienstverlening is er voor alle gebruikers één data- en proceswerkelijkheid. De effectiviteit en efficiëntie van de uitvoering binnen de domeinen gaan omhoog waardoor meer Amsterdammers maatschappelijk kunnen participeren en werken en waar tegelijk de uitvoeringskosten dalen.