Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Twijfel je over het wel of niet aanschaffen van een ERP systeem. Bent je al zover? Herken je jezelf in een of meerdere van onderstaande?

Dan ben jij klaar om de stap te zetten.

Het maandelijks sluiten van de boeken kost je eigenlijk de gehele maand. Belangrijke activiteiten juist loggen en opvolgen is eigenlijk niet meer mogelijk. Of je vergeet, of weet niet waar je, belangrijke informatie juist op kunt slaan. De dagelijkse activiteiten worden (steeds) meer een last.

Een ERP oplossing integreert jouw data in één systeem met een gemeenschappelijke interface. Hierdoor is het makkelijker om te communiceren en effectief uw werk te doen. Het resultaat: tijdreductie, meer inzicht, alles op een plaats. De deur naar (verdere) groei wordt geopend.

Zakelijke vragen kan je  minder of niet beantwoorden

Wanneer iemand je vraagt wat jouw omzet is, of zelfs verdeeld per domein en je kunt hier geen direct antwoord op geven. Heb je onvoldoende inzicht in het aantal opportunity’s die lopen en welke opvolging nodig hebben?

Door het gebruik van een ERP oplossing heb je direct toegang tot de juiste statistieken en KPI’s. Jouw uitdagingen zijn daardoor direct opgelost.

Er zijn veel handmatige processen en of meerdere applicaties  in gebruik

In jouw huidige situatie maken de afdelingen gebruik van diversen (eigen) applicaties en processen. Deze zijn deels of niet op elkaar afgestemd. Een afstemming van afdeling op afdeling is er helemaal niet. De kans dat jouw medewerkers dubbel werk doen door dezelfde gegevens in verschillende systemen in te voeren is groot.  Het nadeel voor jou? Het maken van een rapportage duurt langer of is niet mogelijk en er treden veel fouten op door manueel werk. Een juiste besluitvorming is eigenlijk niet mogelijk.

Door de aanschaf van een ERP oplossing borg je alles in een systeem waar alle afdelingen gebruik kunnen maken. Je wint tijd door eenmalige invoer van gegevens, bent up-to-date doordat rapportages makkelijk gedraaid kunnen worden en jouw besluitvorming is gebaseerd op actuele juiste data.

Jouw bedrijfsprocessen verlopen moeizaam

De juiste inzichten in jouw voorraden, het controleren en onder controle houden van je kosten. Het lijkt alsof je hier geen of onvoldoende grip of heeft. Of heb je moeite om je klanten tevreden te houden door gebrek aan opvolging, inzichten en uitlevering. Je groeit wellicht te snel.

Het is dan goed om na te denken over een herstructurering van je bedrijfsprocessen. Dit is ook dé kans om dit aan te pakken met een juiste ERP oplossing.

Snel lopende kansen kan je  niet opvolgen

Die ene gave kans binnen willen halen, maar heb ik eigenlijk wel capaciteit? Over maximaal 2 uur antwoord moeten geven, maar dit niet kunnen omdat je onvoldoende inzicht hebt? Grote kans dat je die gave kans voorbij moet laten gaan.

Met een juiste ERP oplossing bent je up-to-date en heb je realtime inzichten in de huidige stand van zaken. Daardoor kan je juiste analyses uitvoeren om bijvoorbeeld die ene gave kans binnen te halen.