Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Toen eind juli de fusiebedrijven Agion, Asecom, Meridian, Serac en Xperi de toevoeging van INSynQ aankondigden, was het direct duidelijk dat een unieke SAP-partner voor het MKB en de middenmarkt zich had aangediend. Vanaf vandaag gaan deze bedrijven verder onder één naam: Aiden.

Technology made Human
Met de tagline “Technology made Human” zet Aiden direct de toon; een vooruitstrevende SAP dienstverlener met een sterk menselijk karakter. Met inmiddels meer dan 225 SAP specialisten is Aiden de grootste en meest veelzijdige SAP-partner in de BeNeLux die zich richt op het MKB en de middenmarkt.  Aiden heeft alle kennis in huis om de markt te bedienen.

De dienstverlener die staat voor partnerschap
Erik-Jan Kerremans, Managing Director van Aiden: Aiden wil meer zijn dan een succesvolle SAP dienstverlener. Partnerschap staat bij Aiden voorop, de mensen bij onze klanten en onze mensen maken samen het verschil. Hiernaast zijn we met ons gehele portfolio van branche specifieke oplossingen en onze achtergrond in staat om onze klanten te ondersteunen in elke fase van hun ontwikkeling.

Aiden steekt haar ambities niet onder stoelen of banken; we hebben internationale ambities en willen de komende jaren doorgroeien naar een top-3 positie in Europa als het gaat om SAP oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf.

Aiden en SAP
Michael Blokdijk, Partner Director van SAP: “SAP feliciteert haar partners Asecom, Serac, INSynQ en Xperi met hun fusie en de recentelijke lancering van hun gezamenlijke nieuwe naam “Aiden”. Wij zien met deze ontwikkeling een zeer brede versterking ontstaan.”

Aiden zal zich als Value Added Reseller (VAR) focussen op verkoop en implementatie van Business One, Business ByDesign en S/4HANA in de industrieën Wholesale, Retail, Discrete Manufacturing, Consumer Products en Professional Services.

“In Aiden zien wij een sterk innovatieve partner die een klant in alle stadia van hun levenscyclus kan ondersteunen. SAP verwelkomt Aiden dan ook van harte tot het bestaande partnerlandschap. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!”

Aiden in het kort
Aiden telt inmiddels meer dan 600 klanten die in het MKB en de middenmarkt worden bediend. Hierbij worden de drie ERP-oplossingen die SAP biedt (SAP S/4HANA, SAP Business ByDesign en SAP Business One) geïmplementeerd en eventueel in hostingcenters optimaal beheerd. Door middel van een partnership met klanten, wordt de klantstrategie vertaald naar een IT-beleid dat in een gezamenlijke verantwoordelijkheid wordt gerealiseerd. Hiervoor zijn en worden additionele producten en diensten ontwikkeld die goed bij de markten van klanten passen.