Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

In september 2020 is Aiden bij Keyser & Mackay gestart aan een herimplementatie van SAP Business One op HANA. De go-live vond plaats op 4 oktober 2021 waarbij alle kantoren van Keyser & Mackay zijn overgegaan naar de nieuwe SAP Business One omgeving.

Voor de herimplementatie van SAP Business One op HANA zijn acht nieuwe administraties opgezet met zeven verschillende lokalisaties. Het beheren van artikel stamdata, leveranciers stamdata, users, verkopers en medewerkers wordt nu vanuit één centrale master database gedaan.

Vanuit deze master database wordt stamdata verstuurd naar de lokale databases met behulp van de XML webserver. Voor Keyser & Mackay zit het beheer van stamdata nu dus op een centrale plaats in plaats van op zeven verschillende administraties.

Op de zeven verschillende lokale administraties zijn alle procedures en werkwijzen gelijk getrokken en zijn er diverse nieuwe procedures geïntroduceerd en ingericht.

Go-live in oktober

De go-live vond plaats op 4 oktober, iedereen binnen Keyser & Mackay ging vanaf die dag in de nieuwe omgeving werken. Een spannend moment wat buitengewoon goed is verlopen en waarbij we kunnen terugkijken op een zeer geslaagd project.

Keyser & Mackay werkt al 15 jaar met SAP Business One en heeft meer dan 110 actieve SAP Business One gebruikers. Keyser & Mackay draait hun omgeving bij Aiden in de private cloud waarvan Aiden de gehele IT-omgeving beheert.

Daarnaast maakt Keyser & Mackay ook gebruik van diverse andere oplossingen zoals Scanning XML, Intercompany tool, Imagecapture en zijn er nog diverse koppelingen gemaakt naar andere third party oplossingen.

Vanuit Keyser & Mackay was er behoefte aan het stroomlijnen van de werkwijzen tussen de verschillende kantoren, opschonen van data, en inrichting van nieuwe (HANA) functionaliteiten.

Over Keyser & Mackay

Keyser & Mackay is een agent en distributeur van chemische grondstoffen en industriële apparatuur, die optreedt als intermediair tussen klanten en leveranciers. Het hoofdkantoor van Keyser & Mackay zit in Amsterdam. Ze hebben daarnaast ook kantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Polen.