Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Aiden feliciteert R&W Batterijen met de livegang van hun nieuwe webshop!
 

De projectteams van R&W Batterijen en Aiden hebben samen de succesvolle implementatie gerealiseerd van de nieuwe webshop van R&W Batterijen, op het Magento 2 platform. Met deze webshop kan R&W Batterijen haar klanten nog beter bedienen. De website is beschikbaar in het Nederlands alsook in het Engels voor hun klanten in het buitenland. 
 
Op het design van de webshop van R&W is de Aiden Template voor Magento webshops toegepast. Dit is een door het Magento team van Aiden ontwikkeld design, voorzien van een frisse en moderne look, en maakt gebruik van de nieuwste technieken dat geschikt is voor alle verschillende devices.
 
rw batterijen.png
Een mooie functie in de webshop is de batterijzoeker, waarbij je op basis van een specifieke auto direct alle bijpassende producten gefilterd krijgt en deze kan bestellen. Een erg makkelijke en laagdrempelige tool om klanten aan de juiste producten te helpen.
 
Ben je benieuwd geworden naar de webshop, neem dan snel een kijkje op de website van R&W Batterijen
op www.r-w.nl.
 
 
 
 
 
 
 
Over R&W Batterijen:
R&W Batterijen is een onafhankelijk werkende organisatie die zich gespecialiseerd heeft in oplossingen voor al uw mobiele en stationaire elektrische toepassingen.
 
Het hoofdkantoor van R&W Batterijen is gevestigd in het centraal gelegen Ede. Sinds de oprichting in 1995 als R&W Traktiebatterijen Import BV, heeft het bedrijf een solide groei doorgemaakt.
 
Met de vestigingen Dordrecht en Lijnden beschikt de organisatie over meerdere distributiepunten om de klant sneller te kunnen helpen.