Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Aiden feliciteert Topking Fingerfood met de succesvolle livegang van SAP Business One 10

 
De projectteams van Topking Fingerfood (onderdeel van Signature Foods) en Aiden hebben samen de succesvolle implementatie gerealiseerd van SAP Business One 10, powered by HANA.
Tot voor kort werkte Topking Fingerfood nog met verschillende losse systemen om hun processen en administratie in bij te houden. Daarnaast werd de financiële administratie bijgehouden in Exact. Deze software was verouderd en paste niet meer bij de huidige situatie en werkwijze van Topking Fingerfood.
 
Na een intensieve implementatieperiode welke in oktober 2021 is gestart met diverse workshops, hebben we voor Topking een standaard template ontwikkeld binnen SAP Business One 10. Dit template kan later ook worden uitgerold op andere Signature Foods bedrijven binnen de groep.
 
Eind augustus 2022 zijn we succesvol live gegaan bij Topking Fingerfood met de ontwikkelde template. Hierbij worden alle logistieke en productieprocessen bij Topking Fingerfood inmiddels aangestuurd vanuit SAP Business One 10 met een geïntegreerd Warehouse Management Systeem (WMS).
 
Hiermee heeft Topking Fingerfood een eenduidige besparing en aanzienlijke verbetering van registratie bereikt en is de organisatie klaar voor de toekomst!
 
 
 
Over Topkingtopking fingerfood logo.png Fingerfood:
Topking - de uitvinder van het enige échte Vlammetje®. Topking is producent van bekende merken zoals Vlammetjes®, KaasTengels®, VlamTosti’s®, Vlammensaus® etc. Wat aan de keukentafel begonnen is, is inmiddels uitgegroeid tot een strak geleid productiebedrijf dat aan de hoogste eisen voldoet.
 
Topking is de uitvinder van het Vlammetje®. Het enige échte Vlammetje®, dat in 1982 door oprichter Bert Roubos werd bedacht. De snack is nu niet meer weg te denken aan de borreltafel en is een ijzersterk merk. Zonder Vlammetjes® is een borrelgarnituur niet compleet.