Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Aiden voetbal | All over the world!

De zomervakantie is in volle gang en we hopen dat je er volop van geniet! Wij in ieder geval wel. Waar brengt jouw reis je naartoe? Of ben je al terug van een geweldige vakantie?

In samenwerking met KLABU hebben we onze eigen Aiden voetbal ontwikkeld. En we willen jou ook de kans geven om deze te gekke voetbal mee te nemen op jouw vakantieavonturen. Maar natuurlijk is de bal ook perfect voor thuis, voor de zomerse potjes in de tuin.

Dus, ben je klaar om jouw voetbaltalent te laten zien op het strand, in het park of gewoon in je eigen achtertuin? Aarzel dan niet en vraag jouw Aiden voetbal vandaag nog aan via onderstaand formulier.

Laten we deze zomer plezier hebben en genieten van het spel dat ons verbindt! Maak een foto van de Aiden voetbal vanaf jouw vakantieadres en tag ons in jouw social media bericht. Of stuur de foto naar [email protected].

Over KLABU Foundation

KLABU is een Nederlandse social start-up en is er voor en door vluchtelingen. De KLABU Foundation biedt door middel van het bouwen van sportclubs in vluchtelingenkampen jonge mensen een kans om hun leven weer op te pakken.

Voorwaarden:

  • Één bal per persoon aan te vragen;
  • Zolang de voorraad strekt;
  • Deze actie loopt van 24 juli 2023 tot en met 30 september 2023.

Vul hier jouw gegevens in en ontvang de Aiden voetbal!Moment geduld...