Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

De publieke sector wordt gekenmerkt door vier belangrijke ontwikkelingen. Allereerst zorgen plotselinge, invloedrijke gebeurtenissen – zoals de coronapandemie en de oorlog in Oekraïne – ervoor dat overheden snel in moeten spelen op onverwachte situaties. Dit wordt echter bemoeilijkt door de huidige IT-systemen, die uitvoering van complex beleid onvoldoende mogelijk maken.

Daarnaast digitaliseren overheden meer en meer, waardoor niet iedereen meer goed kan meekomen in de systemen en processen. De menselijke maat ontbreekt hierin. Die kun je in jouw organisatie herstellen door het integreren van offline- en online kanalen en het aanbieden van een klantgerichte dienstverlening, waarin de mens centraal staat in plaats van het systeem. Om de burger vervolgens een betere gebruikservaring te bieden, moet je een degelijke ketensamenwerking en een foutloze gegevensuitwisseling tussen verschillende overheidsinstanties realiseren.

Met het oog op de steeds veranderende wereld en wensen van burgers moet je bovendien snel innoveren én de veiligheid binnen jouw organisatie waarborgen. Dat laatste is belangrijk omdat overheden steeds vaker het doelwit zijn van cyberaanvallen en gebonden zijn aan strenge eisen rondom privacy.

Neem contact op arrow right image

Om de bovenstaande uitdagingen het hoofd te bieden, is het wendbaarder maken van jouw overheidsorganisatie absolute noodzaak. Je voorkomt hiermee dat je organisatie vastloopt en niet in staat is om nieuw beleid te implementeren en uit te voeren. Een combinatie van agile werken, opereren in de cloud en het implementeren van de BI-Modal IT-strategie kan je uitstekend ondersteunen. Hiermee breng je business en IT dichter naar elkaar toe. Dankzij die nauwe samenwerking maak je jouw organisatie gegarandeerd wendbaarder en toekomstbestendig!

Public

Aiden biedt optimale ondersteuning

Aiden heeft diepgaande kennis over de publieke sector. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen dat domein werken we inmiddels voor diverse overheidsinstanties. Aan de hand van onze rijke portfolio aan SAP- en Mendix-diensten en -oplossingen maken wij overheidsinstanties wendbaarder en toekomstbestendig. Onze experts helpen je hier graag bij en zorgen ervoor dat je jouw doelstellingen glansrijk behaalt.

solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business One

SAP Business One geeft bedrijven grip op alle bedrijfsprocessen, de flexibiliteit om te anticiperen op veranderingen én…

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business ByDesign

De ideale ERP-cloudoplossing voor zowel startups die willen groeien als volwassen mid-marketbedrijven die een totaalpakket zoeken.

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA biedt bedrijven wendbaarheid, een intuïtieve gebruikerservaring en realtime inzichten in hun processen om sneller…

Lees meer arrow right image
solutions icon
Low-code oplossingen

Mendix

Mendix gaat verder dan alleen het zijn van een low code platform. Het is een platform waarin alles is geregeld, van metrics, logs,…

Lees meer arrow right image
solutions icon
Low-code oplossingen

Mendix on top of SAP (MOTOS)

Geen maatwerk op SAP is een utopie. Door Mendix met SAP te combineren maak je gebruik van de kracht van beide. Maak vandaag al…

Lees meer arrow right image

Referenties

Deze klanten gebruiken onze diensten al