Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Bedrijven in de zakelijke dienstverlening opereren in een voortdurend transformerend landschap. Van fusies en overnames tot non-stop veranderende klantwensen. Die uitdagingen kun je alleen overwinnen als jouw bedrijfsprocessen transparant en efficiënt zijn. De juiste IT-tools en -services brengen dat binnen handbereik! 

Grip op de bedrijfsvoering ​​​​​​​​​​​​​​

Als alles om je heen continu verandert, zorgt een ferme grip op je bedrijfsvoering voor een constante factor. Zo weet je immers altijd waar je aan toe bent en hoe je snel op een verandering kunt inspelen. Ongeacht wat er op je af komt. Maar hoe zorg je daarvoor?  ​​​​​​​

Neem contact op arrow right image

Optimaal functioneren in een landschap dat continu verandert, vraagt om een hoge mate van flexibiliteit. Niet alleen van jouw bedrijf als geheel, maar met name van jouw IT-omgeving. Zo’n omgeving moet snel en up-to-date zijn en data moet daarin realtime beschikbaar zijn. Op die manier kunnen managers ‘on the fly’ bedrijfsgegevens raadplegen. En met een druk op de knop de meest recente rapportages inzien om snel beslissingen te nemen. Met ERP-oplossingen als SAP Business ByDesign, SAP Business One of SAP S/4HANA creëer je zo’n IT-omgeving, met transparante bedrijfsprocessen en controle over de bedrijfsvoering. Met Low-code platformen zoals Mendix en Neptune creëer je tevens sotftware op maat welke naadloos aansluit op jouw specifieke behoefte.

Uitdagingen oplossen met juist IT-landschap

Aiden is hét voorbeeld van een onderneming in de zakelijke dienstverlening. Daarom kennen we de zakelijke branche als geen ander. We zijn een vooraanstaand bedrijf met meer dan 300 medewerkers die dagelijks hun diensten uitvoeren. Daardoor weten we maar al te goed wat deze branche vraagt van de dagelijkse bedrijfsvoering, wat de uitdagingen zijn, én hoe we deze met een passend IT-landschap kunnen oplossen.

Zakelijke Dienstverlening

Doordat we de branche door en door kennen, spreken we dezelfde taal als jouw bedrijf. In principe zijn we bondgenoten. Op die manier kunnen we de uitdagingen en wensen van jouw bedrijf eenvoudig vertalen naar geschikte IT-oplossingen. En groeit je bedrijf vervolgens verder? Geen probleem, dan groeien we gewoon met je mee dankzij onze IT-oplossingen voor bedrijven van iedere omvang.

solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business One

SAP Business One geeft bedrijven grip op alle bedrijfsprocessen, de flexibiliteit om te anticiperen op veranderingen én…

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business ByDesign

De ideale ERP-cloudoplossing voor zowel startups die willen groeien als volwassen mid-marketbedrijven die een totaalpakket zoeken.

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA biedt bedrijven wendbaarheid, een intuïtieve gebruikerservaring en realtime inzichten in hun processen om sneller…

Lees meer arrow right image

Referenties

Deze klanten gebruiken onze diensten al