Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

De toegankelijkheid en beschikbaarheid van informatie wordt steeds belangrijker in onze 24x7-economie. Dit vraagt om veiligheid, beschikbaarheid, schaalbaarheid en flexibiliteit van jouw IT-architectuur. De Aiden Cloud oplossingen gaan je daarbij helpen.

Profiteer van een veilig en schaalbaar platform

Aiden voorziet je van een schaalbare, flexibele Cloud oplossing op basis van SAP best practices, voor de beste beleving van jouw SAP omgeving. Met een Aiden managed public of managed private cloud beschik je over een SAP gecertificeerde infrastructuur die volledig voldoet aan jouw performance- en capaciteitseisen én klaar is voor toekomstige groei. En heb je tijdelijk extra opslag, geheugen of rekenkracht nodig? Of heb je behoefte aan een tijdelijke extra SAP-omgeving? Dan organiseren onze supportmedewerkers dat in een handomdraai.

Neem contact op arrow right image

De Aiden Managed Cloud oplossingen zijn ondergebract in professionele, gecertificeerde en Nederlandse datacenters. Deze zijn allen uitgerust met de voorzieningen die nodig zijn om een betrouwbare werking van jouw systemen te garanderen. Daarbij kun je denken aan toegangscontrole, camerabeveiliging, beveiligde serverruimtes, airconditioning, noodstroomvoorzieningen, brand- en rookdetectie en de bijbehorende blusinstallaties. Alle voorzieningen zijn bovendien dubbel uitgevoerd. Valt er ondanks deze preventieve maatregelen toch een omgeving uit, dan staat het Aiden technisch team 24/7 klaar om de garanties welke zijn opgenomen in uw service level agreement te garanderen.

We bieden managed Cloud oplossingen met applicatie beschikbaarheid garanties op basis van jouw wensen en eisen. Afhankelijk van de gewenste beschikbaarheid stellen we een service level agreement voor, waarin zaken zoals hersteltijd bij calamiteiten (RTO) en het minimaliseren van dataverlies (RPO) zijn opgenomen.

Cloud Hosting

Met Aiden Managed Cloud kun je vertrouwen op onze jarenlange expertise van SAP oplossingen beschikbaarheid tegen lage kosten.
Je kiest de oplossing die het beste past bij jouw wensen. Een SAP S/4HANA productie omgeving is voor jou waarschijnlijk belangrijker, dan de test omgeving. Kies daarom per omgeving het gewenste beschikbaarheidsniveau, met het daarbij behorende tarief.
Maak je gebruik van de basisfunctionaliteit van SAP Business One, dan is de Aiden Public Cloud voor jou een budget vriendelijke oplossing. Gebuik je SAP Business One bijvoorbeeld met de Aiden WarehousePro functionaliteit, dan is de Aiden Managed Private Cloud de beste keuze. Afhankelijk van de oplossing is er een verrekenmodel dat het beste bij jouw situatie past: pay-per-use of een vaste all-in prijs per
user.

Reken af per user of op basis van gebruik

Kies je voor het pay-per-use model, dan betaal je alleen voor het werkelijke verbruik van de cloud-infrastructuur. We maken aansluitend aparte afspraken over zaken als technisch applicatiebeheer, patchmanagement, functioneel support en applicatie release upgrades.

SaaS (SAP as a Service)

Wil je precies weten waar je aan toe bent? Dan kun je ook voor een vaste, all-in prijs kiezen. Je rekent dan periodiek een vast bedrag per gebruiker af. In dat bedrag zijn alle kosten meegenomen, de cloud-infrastructuur, het technisch applicatiebeheer, patchmanagement, support en applicatie release upgrades.

Ontdek de voordelen van Aiden Private Cloud
01. Kostenefficiënt

Hoge beschikbaarheid tegen lage kosten

02. Support

Persoonlijk en laagdrempelig contact met de supportafdeling

03. Pricing

Aantrekkelijke prijsstelling op basis van pay-per use of prijs per gebruiker

Meer Diensten arrow right image

Referenties

Deze klanten gebruiken deze dienst al

search icon
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business One

SAP Business One geeft bedrijven grip op alle bedrijfsprocessen, de flexibiliteit om te anticiperen op veranderingen én…

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA biedt bedrijven wendbaarheid, een intuïtieve gebruikerservaring en realtime inzichten in hun processen om sneller…

Lees meer arrow right image