Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Jouw bedrijfsdata barst van de waarde. Die data kan je namelijk cruciale inzichten geven waarmee je jouw keuzeprocessen ondersteunt en versnelt. Door de data op een juiste manier te ontsluiten en in te zetten, kan jouw organisatie zelfs uitgroeien tot een Intelligent Enterprise. Als strategisch partner begeleidt Aiden je in iedere stap van de weg daar naartoe.

SAP Analytics Cloud

Om betere en onderbouwde beslissingen te kunnen realiseren, heb je slimme IT-oplossingen nodig die jouw organisatie voorzien in iedere informatiebehoefte. Een van die oplossingen is SAP Analytics Cloud (SAC). Daarmee visualiseer en analyseer je jouw bedrijfsdata, zodat je beter kunt sturen en plannen - en waarmee je zelfs voorspellingen over bijvoorbeeld klantgedrag kunt doen.

Neem contact op arrow right image

Met de juiste informatievoorziening stuur je jouw organisatie in de goede richting. Met Business Intelligence in SAP Analytics Cloud kun je zowel real-time operationele analyses uitvoeren als je KPI’s monitoren. En met de set aan dashboards en analyses van Aiden heb je de basis in huis om te kunnen sturen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Data Analytics

Met SAP Analytics Cloud kun je verschillende planningsprocessen realiseren, genereren en combineren. Dat kan op het gebied van onder andere personeel, logistiek en financiën. Je kunt gegevens eenvoudig terug invoeren in het systeem en gegevens simuleren om een beleid te maken, op basis van het huidige en het vorige jaar, maar ook het voorspelde volgende jaar.

Voorspellen aan de hand van data

Voor een proactieve bedrijfsvoering wil je het liefst weten wat er komen gaat. Daarom biedt Aiden kant-en-klare voorspelmogelijkheden. Daarmee kun je verschillende ‘wat-als-scenario’s’ uitwerken en daaruit de optimale keuze maken. In SAP Analytics Cloud kun je dankzij de functionaliteit Smart Predict snel starten met machine learning en artificial intelligence.

De voordelen van Data & Analytics (DnA) in het kort:
01. Waarde uit data

Eenvoudig en snel aan de slag om waarde uit jouw bedrijfsdata te halen

02. Ondersteuning

Optimale ondersteuning van een strategisch partner in de complexe wereld van data

03. Innovatie

Werk met de nieuwste en slimste IT-oplossingen voor data en analytics

Meer Diensten arrow right image

Referenties

Deze klanten gebruiken deze dienst al

search icon
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business One

SAP Business One geeft bedrijven grip op alle bedrijfsprocessen, de flexibiliteit om te anticiperen op veranderingen én…

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business ByDesign

De ideale ERP-cloudoplossing voor zowel startups die willen groeien als volwassen mid-marketbedrijven die een totaalpakket zoeken.

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA biedt bedrijven wendbaarheid, een intuïtieve gebruikerservaring en realtime inzichten in hun processen om sneller…

Lees meer arrow right image