Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Geen enkele branche ontwikkelt zich zo snel als de wereld van e-commerce. Wat vandaag nog fonkelnieuw is, is morgen al een vereiste. Hoe houd je dat tempo bij? Hoe blijf je klantwaarde bieden? Een flexibel en stabiel e-commerceplatform dat naadloos gekoppeld is met jouw SAP ERP-systeem geeft je de wendbaarheid die je nodig hebt om non-stop de beste klantervaring te bieden.

Integreer e-commerceplatform met SAP
E-commerce gaat veel verder dan alleen een webshop. Klanten verwachten een uitstekende winkelervaring op ieder device en via ieder kanaal. Daarom moet je zorgen voor een omnichannel-strategie, waarin ieder klantcontact voor meerwaarde zorgt.

Door jouw e-commerceplatform te koppelen aan je SAP ERP-systeem controleer je alle aspecten van een succesvolle omnichannel-aanpak. Je zorgt onder andere voor adequate voorraden, snelle levertijden, optimale communicatie en een eenvoudig retourproces (online of via een winkel).

Neem contact op arrow right image

Download productsheet

Bekijk en download onze Magento Connector productsheet voor meer informatie.

Downloaden arrow right image

Om de optimale omnichannel-werkwijze te realiseren, wil je vanzelfsprekend alle tools binnen handbereik hebben. Aiden is daarom jouw ideale partner voor e-commerce. We zijn al jaren specialist in Magento en Magento 2, kennen SAP en Mendix als geen ander en hebben uitgebreide kennis van fysieke winkelprocessen dankzij onze retailoplossingen. Daarnaast hebben we tientallen integraties mogelijk gemaakt met leveranciers, marketplaces en vervoerders. Aiden is dé one-stop-shop om je te helpen in alle stappen van de e-commerceketen.

Aan de slag met Aiden

Ons e-commerceteam staat voor je klaar! Samen zoeken we naar de best passende oplossing voor jouw e-commerce uitdaging. Een e-commerceproject begint altijd met een inventarisatie van jouw wensen. Vanzelfsprekend nemen we daar ruim de tijd voor. Samen bepalen we vervolgens de scope van het project, daar betrekken we onze ervaring en best practices ook bij.

We kunnen je in alle stappen van je e-commercestrategie helpen. Van alleen de realisatie van je webshop of de integratie ervan met je ERP-systeem tot het opzetten van een volledig e-commerceplatform waarmee je alle touwtjes in handen krijgt.

E-Commerce

Start je als kleine webshop en wil je uitgroeien tot een internationaal opererende organisatie? Aiden groeit eenvoudig met je mee. Als one-stop-shop hebben we alles in huis om je in iedere fase te ondersteunen met de beste IT-oplossingen en -diensten. Van bijvoorbeeld SAP Business One voor bedrijven met enkele medewerkers tot S/4HANA voor enterprises. Met Mendix en Neptune heb je een low-code platform in handen wat bij elke levensfase van je bedrijf past.

Dit biedt Aiden voor e-commerce:
01. Integratie

Meest uitgebreide en complete integratie van je webshop met het gehele SAP-portfolio

02. Omnichannel-strategie

Perfecte basis voor een omnichannel-strategie

03. End-to-endondersteuning

End-to-endondersteuning: van webshop en winkels tot ERP en integratie

04. Magento 2

ERP-functies embedded in Magento 2

05. Low-code maatwerk

Low-code maatwerk met Mendix en Neptune.

Meer Diensten arrow right image

Referenties

Deze klanten gebruiken deze dienst  al

search icon
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business One

SAP Business One geeft bedrijven grip op alle bedrijfsprocessen, de flexibiliteit om te anticiperen op veranderingen én…

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business ByDesign

De ideale ERP-cloudoplossing voor zowel startups die willen groeien als volwassen mid-marketbedrijven die een totaalpakket zoeken.

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA biedt bedrijven wendbaarheid, een intuïtieve gebruikerservaring en realtime inzichten in hun processen om sneller…

Lees meer arrow right image
solutions icon
Low-code oplossingen

Neptune DX Platform

Neptune DXP helpt je apps op maat te bouwen op basis van modulaire, herbruikbare bouwstenen, zodat je de basis kunt leggen om jouw…

Lees meer arrow right image
solutions icon
Low-code oplossingen

Mendix

Mendix gaat verder dan alleen het zijn van een low code platform. Het is een platform waarin alles is geregeld, van metrics, logs,…

Lees meer arrow right image