Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Volg de “Keep the core clean”-strategie van SAP! Maak je SAP core clean met Mendix en maak de migratie naar SAP S/4HANA sneller, goedkoper en simpeler is. Daarom zeggen wij, Go make the core clean!

Onbezorgd migreren naar SAP S/4HANA!

In februari 2020 kondigde SAP aan SAP Business Suite 7 standaard te blijven ondersteunen tot en met 2027 in plaats van 2025 en hiermee lijkt een migratie naar S/4HANA onvermijdelijk. SAP geeft wel aan tot minimaal 2040 ondersteuning te bieden voor S/4HANA. Hierdoor kan men de komende 20 jaar op één vaste waarde rekenen: een betrouwbaar, veelzijdig inzetbaar ERP-systeem.
 

De volgende stap

Deze belofte geeft veel organisaties de kans om deze migratie niet alleen te zien als een technische migratie, maar juist aan te pakken als een business transformatie! Maar betekent de verschuiving van 2025 naar 2027 dat we rustig aan kunnen doen? Wij denken van niet. Wij geloven wel dat het uitstel van 2 jaar organisaties tijd en rust biedt om (zoals de VNSG het noemt) deze migratie te zien als een business transformatie en niet als een pur sang technologische ’upgrade’.

Het migratie traject wordt wellicht omvangrijker maar daar tegenover staat dat je ook meer tijd hebt om aan aspecten te denken die de impact van de gehele migratie verminderen. Een voorbeeld daarvan is het maatwerk. 62% van de SAP bedrijven geeft namelijk aan dat het maatwerk een grote uitdaging is in de migratie naar S/4HANA, dus dat hier een oplossing voor moet komen, is duidelijk.

Neem contact op arrow right image

We weten allemaal dat ‘helemaal geen maatwerk’ in SAP een utopie is; bijna elke organisatie is uniek en hierbij horen unieke processen. Bovendien verandert alles om je heen razendsnel, inclusief de wensen van je klanten en je interne business. Er is een oplossing: Mendix. Daarmee kom je de klanten en de business tegemoet bij het voldoen aan hun vraag en hou je het SAP S/4HANA systeem zo ‘clean’ mogelijk. Mendix is het enige low-code platform dat draait op het S/4HANA Cloud platform.

Go make the core clean met Aiden

Als zowel officieel Mendix, als SAP-partner hebben wij een methode ontwikkeld die SAP-organisaties in staat stelt om het maatwerk dat op dit moment in SAP core aanwezig is, al over te zetten naar Mendix en hiermee de migratie simpeler, sneller en goedkoper te maken.

Uit ervaring blijkt dat 62% unieke processen wilt behouden en maar dit mede door keep the core clean als een uitdaging zien in de migratie naar S/4HANA. Dit percentage zal, gezien de huidige ontwikkelingen rondom Covid19 en de marktbewegingen waarin de business en klant vraag elke dag veranderen kan, als maar toenemen. Deze ontwikkelde methode is volledig ingepast in de SAP Activate methode en is een toevoeging op het bestaande SAP-migratie plan. Hiermee zorgt het voor een toevoeging op, i.p.v. een verstoring van je migratie plannen. Dus behoor jij tot de 56% die al plannen aan het maken is, of tot de 12% die nog geen migratie plan heeft? Dan is dit het moment om te beginnen met ‘go make the core clean’.

Go make the core clean

Mendix + SAP + Aiden = gouden combinatie

Mendix en SAP zijn ‘a match made in heaven’, combineer dit met de jarenlange kennis en zowel project, operationeel, als proceservaring van beide werelden van Aiden en je hebt een gouden combinatie. Aiden verbindt de core van SAP-business processen met slimme oplossingen in Mendix waardoor er een gouden combinatie ontstaat waarbij beide systemen elkaar optimaal versterken en de kracht van beide beschikbaar komt voor de gehele organisatie. Of het nu gaat om een innovatie applicatie, operational efficiency, customer engagement of migration apps. Combineer Mendix en SAP met Aiden, en haal het beste uit drie werelden.

Ontdek de voordelen
01. Kostenreductie

Maatwerk in Mendix betekent een kostenreductie van én het SAP beheer én het ontwikkelen van SAP maatwerk op je core

02. Minder bedrijfsverstoring

Je business processen komen niet stil te liggen en hierdoor kan je business doorlopen, as usual

03. Minder risico

Minder kans op hoge kosten en langere doorlooptijden van je migratie naar S/4HANA

04. Innovatie

Je kan direct beginnen met de toekomst van morgen

Meer Diensten arrow right image
search icon
solutions icon
Low-code oplossingen

Mendix

Mendix gaat verder dan alleen het zijn van een low code platform. Het is een platform waarin alles is geregeld, van metrics, logs,…

Lees meer arrow right image
solutions icon
Low-code oplossingen

Mendix on top of SAP (MOTOS)

Geen maatwerk op SAP is een utopie. Door Mendix met SAP te combineren maak je gebruik van de kracht van beide. Maak vandaag al…

Lees meer arrow right image