Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Bedrijven krijgen voortdurend te maken met veranderende behoeften en ontwikkelingen in de markt. Om toegevoegde waarde te blijven leveren, moeten ondernemingen dus zo innovatief mogelijk zijn. Bijvoorbeeld door nieuwe bedrijfsactiviteiten te ontplooien. Maar dat kan alleen als afdelingen, processen en systemen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Ketenintegratie voor betere dienstverlening

Aiden biedt uitgebreide on-premise, cloud en hybride integratiemogelijkheden die niet alleen de werklast verlichten, maar ook geld besparen en productiviteit verhogen. Door systemen van handelsbedrijven, (tussen)leveranciers, distributeurs en handelsplatforms te integreren, ontstaat een gesloten keten waaruit je continu actuele informatie vergaart. Daarmee kun je klanten nog beter tot dienst zijn.

Neem contact op arrow right image

Aiden zet diverse tools in om jouw integratievraagstukken op te lossen.

EYE

EYE is bijvoorbeeld een flexibel en schaalbaar systeem dat jouw bedrijfsprocessen stroomlijnt en je communicatie met zakenpartners verbetert.

CPI

Met SAP Cloud Platform Integration (CPI) kunnen we jouw on-premise systemen eenvoudig en snel integreren met systemen in de cloud.

Flow

Met onze EDI-service Flow helpen we je EDI-integraties te ontwikkelen, onderhouden en beheren voor alle berichtformaten en communicatieprotocollen.

Integraties

Aiden levert integratiediensten zoveel mogelijk out-of-the-box. Dat maakt het voor jouw organisatie laagdrempeliger om integraties te realiseren en bovendien schalen de oplossingen zo makkelijker mee bij toekomstige veranderingen.

Integraties voor de business

Wij zijn ervan overtuigd dat integraties niet alleen een technologische aangelegenheid zijn. Daarom combineren wij ons integratiespecialisme met een brede kennis van jouw business en bedrijfsprocessen. Zo komen we samen tot integraties die naadloos aansluiten op de systemen en processen van jouw organisatie.

Aiden is dé integratiespecialist voor midmarket-bedrijven
01. Kostenefficiënt en schaalbaar

Koppel systemen kostenefficiënt en schaalbaar met het Aiden Integratie Platform

02. Uitgebreide kennis en ervaring

Profiteer van onze uitgebreide kennis van jouw business en processen

03. Groot aanbod integratiemogelijkheden

Kies uit een groot aanbod van on-premise, cloud en hybride integratiemogelijkheden

Meer Diensten arrow right image

Referenties

Deze klanten gebruiken deze dienst  al

search icon
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business One

SAP Business One geeft bedrijven grip op alle bedrijfsprocessen, de flexibiliteit om te anticiperen op veranderingen én…

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business ByDesign

De ideale ERP-cloudoplossing voor zowel startups die willen groeien als volwassen mid-marketbedrijven die een totaalpakket zoeken.

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA biedt bedrijven wendbaarheid, een intuïtieve gebruikerservaring en realtime inzichten in hun processen om sneller…

Lees meer arrow right image
solutions icon
Aiden oplossingen

Aiden WarehousePro

Een POS-oplossing voor zowel B2C- als B2B-retailomgevingen, geschikt voor ieder device én met standaardkoppelingen voor…

Lees meer arrow right image