Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview
Certified-Support-Partner-Midnight@2x.png
 
Het krachtige low-code ontwikkelplatform Mendix helpt je om vlot allerlei apps te bouwen die naadloos integreren met SAP en andere systemen. Dat kunnen eenvoudige apps zijn maar ook behoorlijk complexe, bedrijfskritische oplossingen. Met Mendix Support van Aiden zorg je dat al die apps en integraties moeiteloos blijven werken. Wij nemen het beheer van je Mendix landschap geheel of gedeeltelijk uit handen. Daardoor krijg jij weer ruimte in je agenda en hou je tijd over om je te focussen op andere belangrijke dingen.
 
Wat is Mendix Support van Aiden?
Met Mendix Support van Aiden heb je naar het beheer van jouw Mendix platform geen omkijken meer. We lossen bugs op en voeren kleine wijzigingen door in jouw Mendix applicaties. Ook zorgen we dat jouw platform altijd up to date is.
 
Onze experts houden het platform en jouw Mendix apps nauwlettend in de gaten en zorgen dat alles soepel blijft werken. Doet zich een kritiek probleem voor en dat de continuïteit van jouw processen in gevaar brengt? Dan zorgen wij voor een efficiënte, doelgerichte oplossing. Onze experts staan 24/7 voor je klaar.
 
Om jouw Mendix-omgeving goed te kunnen beheren, hebben we toegang nodig tot de hele omgeving voor het monitoren van het systeem, het maken van back-ups of het uitlezen van logs. Eventuele problemen lossen we snel, efficiënt en op afstand voor je op.
Neem contact op arrow right image
Elke Mendix-omgeving is anders. Misschien heb je wat eenvoudige apps die aandacht verdienen. Of misschien komen jouw klanten in elke stap van de klantreis Mendix apps tegen en is het platform een strategisch onderdeel van je bedrijfsvoering geworden. Om goed te begrijpen wat jij met Mendix doet, nemen we jouw Mendix-apps en integraties stevig onder de loep.
 
Op basis van dat voorwerk en jouw wensen formuleren we een voorstel. We leggen helder uit hoe we je kunnen ondersteunen en waar je op mag rekenen. Op basis van dat voorstel heb je bovendien een kraakhelder beeld van de kosten. Mendix Support neem je af tegen een vast bedrag per maand. Tickets en wijzigingen worden op urenbasis afgerekend.
Mendix Support

Supportportaal
 

Is er een issue of heb je een vraag? Dan kun terecht in ons supportportaal. Daar kun je heel eenvoudig tickets aanmaken en de status van al jouw supportvragen volgen.
Ontdek de voordelen van Mendix Support
01. Expertise

Profiteer van jarenlange ervaring en diepgaande Mendix-expertise.

02. Support

Persoonlijk en laagdrempelig contact met onze experts.
 

03. Continuïteit

24/7 support mogelijk.

04. Branchekennis

De Support Consultants van Aiden begrijpen jouw business.

 

05. Pricing

Kraakhelder afrekenmodel.

Meer Diensten arrow right image
search icon
solutions icon
Low-code oplossingen

Mendix

Mendix gaat verder dan alleen het zijn van een low code platform. Het is een platform waarin alles is geregeld, van metrics, logs,…

Lees meer arrow right image
solutions icon
Low-code oplossingen

Mendix on top of SAP (MOTOS)

Geen maatwerk op SAP is een utopie. Door Mendix met SAP te combineren maak je gebruik van de kracht van beide. Maak vandaag al…

Lees meer arrow right image