Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Jouw IT-systemen zorgen voor een continue en soepele bedrijfsvoering. Maar in een dynamische en hectische werkomgeving kunnen helaas altijd incidenten plaatsvinden waardoor je systemen niet meer naar behoren opereren. Om incidenten zo snel mogelijk op te lossen én noodzakelijke wijzigingen door te voeren, kun je vertrouwen op SAP Functioneel Support.

SAP-specialisten staan voor je klaar

Met SAP Functioneel Support beschik je over een team van SAP-specialisten dat altijd voor je klaar staat. Is er een incident of wil je een kleine wijziging doorvoeren? Dan neem je contact op met onze servicedesk, volledig bemand door SAP-experts. Zij analyseren het probleem of de gewenste aanpassing en ondersteunen je bij het verhelpen of doorvoeren.

Altijd een oplossing

Het kan natuurlijk voorkomen dat onze servicedesk een verzoek niet direct kan afhandelen. Bijvoorbeeld omdat een incident vraagt om diepgaandere analyse of een wijziging te grootschalig is. We zetten je verzoek dan door naar de juiste consultant met kennis van jouw bedrijfsprocessen. Die zorgt ervoor dat we je verzoek afhandelen binnen de overeengekomen SLA-afspraken en dat jouw IT-systemen zo snel mogelijk weer optimaal opereren.

Neem contact op arrow right image

Iedere organisatie heeft andere wensen en hulpbehoeften. Daarom bieden we verschillende SLA-vormen en prijsmodellen aan. Zo kies je eenvoudig de service die het beste aansluit bij jouw bedrijf. En ben je verzekerd van een passende en persoonlijke oplossing.

Persoonlijke aandacht

De belangrijkste taak van SAP Functioneel Support is zorgen bij jou weg te nemen. Onze SAP-experts verdiepen zich in jouw probleem en zijn op de hoogte van de IT-systemen die je gebruikt. Met deze service van Aiden zijn zij altijd bereikbaar.

SAP Functioneel Support
Ontdek de voordelen van SAP Functioneel Support
01. SAP experts tot je beschikking

Eenvoudig contact met SAP-experts bij incidenten en kleine wijzigingen.

02. Verschillende prijsmodellen

Keuze uit verschillende SLA-vormen en prijsmodellen

03. Support

Persoonlijke aandacht en service die aansluit op jouw IT-systemen

Meer Diensten arrow right image

Referenties

Deze klanten gebruiken deze dienst  al

search icon
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business One

SAP Business One geeft bedrijven grip op alle bedrijfsprocessen, de flexibiliteit om te anticiperen op veranderingen én…

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business ByDesign

De ideale ERP-cloudoplossing voor zowel startups die willen groeien als volwassen mid-marketbedrijven die een totaalpakket zoeken.

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA biedt bedrijven wendbaarheid, een intuïtieve gebruikerservaring en realtime inzichten in hun processen om sneller…

Lees meer arrow right image