Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

De werking van jouw systemen en de hoogte van jouw IT-investeringen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de licenties die je afsluit. Het licentiemodel van SAP is echter niet altijd even transparant. Daarom staan de ervaren licentie-experts van Aiden jou bij met praktisch advies en hands-on ondersteuning.

Antwoord op al je SAP-licentievragen

SAP rekent kosten voor het direct en indirect gebruik van de software. In control blijven van die kosten kan uitdagend zijn. Met SAP Licentie Support biedt Aiden één centrale vraagbaak voor ál je vragen en uitdagingen op het gebied van SAP-licenties en SAP’s licentiemodel. Onze licentie-experts helpen je om grip te houden op je kosten, eventuele problemen op te lossen en álles uit je SAP-licenties te halen. Zo sluiten jouw licenties altijd aan op de behoefte van jouw organisatie en betaal je nooit te veel.

Neem contact op arrow right image

Aiden beschikt over een eigen, door SAP gecertificeerd service center. Daarmee zijn we optimaal gepositioneerd om jou te ondersteunen bij al je vragen op licentiegebied. Behalve voor licentie-ondersteuning staan de medewerkers van ons service center ook klaar voor SAP-beheerdiensten. Hierdoor kunnen we ook licentie support ten aanzien van bijvoorbeeld fouten of correcties in de standaard SAP-software voor je uitvoeren.

SAP Licentie Support

Constateer je een urgent probleem op licentiegebied? Dan kun je via ons online systeem snel en makkelijk een ticket inschieten. We reproduceren en beoordelen jouw melding. Vervolgens lossen we het issue op. Lukt dat niet direct, dan zetten we het met de juiste prioriteit door naar SAP.

Altijd een expert aan de lijn

Onze mensen staan klaar voor je. Bel gerust met de ervaren consultants van ons service center om een vraag te stellen of toelichting bij een melding te geven. Onze experts staan klaar voor je.

Ontdek de voordelen van SAP Licentie Support
01. Service Center

Door SAP gecertificeerd service center

02. Contact met consultant

Direct contact met een ervaren consultant

03. Toelichting melding

Mogelijkheid om de melding toe te lichten

Meer Diensten arrow right image
search icon
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business One

SAP Business One geeft bedrijven grip op alle bedrijfsprocessen, de flexibiliteit om te anticiperen op veranderingen én…

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business ByDesign

De ideale ERP-cloudoplossing voor zowel startups die willen groeien als volwassen mid-marketbedrijven die een totaalpakket zoeken.

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA biedt bedrijven wendbaarheid, een intuïtieve gebruikerservaring en realtime inzichten in hun processen om sneller…

Lees meer arrow right image