Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Heb je een vraag of werkt jouw oplossing niet helemaal zoals bedoeld? Dan kun je terecht bij de SAP Support van Aiden. Onze SAP-supportdesk wordt tijdens kantoortijden bemand door ervaren SAP-consultants en staat open voor grote en kleine vragen van ál onze klanten.

Een portaal voor ál je vragen en meldingen

Ons online klantportaal is de meest efficiënte manier om hulp van onze SAP-support in te roepen. Wanneer je problemen ervaart met de oplossing die je gebruikt, kun je hier een melding plaatsen. Het is bovendien de plaats waar je een overzicht van al je gemaakte meldingen vindt, net als informatie over de status van je meldingen en meldingsteksten over de oplossingen.

Wil je liever een-op-een met een SAP-consultant schakelen om een korte vraag te stellen of wat meer toelichting bij jouw melding te geven? Dan kan dat altijd.

Neem contact op arrow right image

Tijdens kantoortijden wordt onze SAP-support bemand door ervaren SAP-consultants. Kunnen we je melding niet direct afhandelen, dan zetten we hem door naar de Aiden-expert die beschikt over de juiste kennis van jouw bedrijfsprocessen of oplossing. Zo lossen we ook de complexere problemen op.

Skilled Servicedesk

Onze SAP-support is beschikbaar voor ál onze klanten. Tijdens kantooruren staat ons vaste team met experts voor je klaar. Buiten kantooruren is onze support alleen beschikbaar voor klanten met een verruimde service window. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan organisaties die behoefte hebben aan stand-bydienst op bepaalde tijden of bedrijven die willen bouwen op 7x24 uur service.

De voordelen van SAP-support van Aiden
01. Contact met consultant

Direct contact met een ervaren SAP-consultant en de mogelijkheid om vragen te stellen

02. Vlotte afhandeling

Snelle afhandeling van kleine issues

03. Inzicht

Status direct inzichtelijk in het klantenportaal

Meer Diensten arrow right image
search icon
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business One

SAP Business One geeft bedrijven grip op alle bedrijfsprocessen, de flexibiliteit om te anticiperen op veranderingen én…

Lees meer arrow right image
solutions icon
Aiden oplossingen

EYE

Eenvoudige integratie van bedrijfsprocessen tussen afdelingen, organisaties en bedrijven met de integratieoplossing EYE.

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business ByDesign

De ideale ERP-cloudoplossing voor zowel startups die willen groeien als volwassen mid-marketbedrijven die een totaalpakket zoeken.

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA biedt bedrijven wendbaarheid, een intuïtieve gebruikerservaring en realtime inzichten in hun processen om sneller…

Lees meer arrow right image