Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Applicatielandschappen en -architecturen worden steeds uitgebreider en complexer. Behalve ERP-, BI- en CRM-tools, draaien bij organisaties tegenwoordig integratieplatforms, webshops, retailsystemen, WMS’en, databases en vele andere systemen. Die applicaties moeten te allen tijde beschikbaar zijn. Dat vergt een steeds hoger kennisniveau en een ruimere service window van de beheerafdeling.

Houd je systeem in goede conditie

Aiden neemt druk weg bij je beheerafdeling door jouw systemen continu technisch te bewaken met monitoringstools. Daardoor zijn onze technische consultants continu op de hoogte van de status van je systemen. Zo houden ze je applicaties altijd in goede conditie en voorkomen ze incidenten. Bijvoorbeeld door tijdig operationeel beheer en periodiek patchmanagement uit te voeren volgens de samen afgesproken Service Level Agreement (SLA).

Neem contact op arrow right image

Aiden beschikt over de meest efficiënte tools om jouw OS, database en applicaties te monitoren en afwijkingen snel op te sporen. De standaard service window valt binnen kantoortijden. Voor incidenten met de hoogste prioriteit kan de servicebeschikbaarheid worden uitgebreid naar 24/7 dienstverlening.

Technology made human

Met SAP Technisch Support ben je verzekerd van goedwerkende applicaties en snel verholpen incidenten. Onze experts zijn benaderbaar en bieden persoonlijk contact en hoogwaardige ondersteuning. De componenten technical monitoring, incident management, operations management, patch management en change management kunnen via een fixed price of op nacalculatie opgenomen worden. Zo profiteer je altijd van het technische applicatiemanagement dat het beste bij jouw bedrijf past.

SAP Technisch Support
Ontdek de voordelen van SAP Technisch Support
01. Lage kosten

Hoge beschikbaarheid van applicaties tegen lage kosten

02. Keuze uit pricing modellen

Keuze uit verschillende SLA- en pricingmodellen

03. Support

Persoonlijk en laagdrempelig contact met de supportafdeling

Meer Diensten arrow right image

Referenties

Deze klanten gebruiken onze diensten al

search icon
solutions icon
SAP oplossingen

SAP Business ByDesign

De ideale ERP-cloudoplossing voor zowel startups die willen groeien als volwassen mid-marketbedrijven die een totaalpakket zoeken.

Lees meer arrow right image
solutions icon
SAP oplossingen

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA biedt bedrijven wendbaarheid, een intuïtieve gebruikerservaring en realtime inzichten in hun processen om sneller…

Lees meer arrow right image