Contact us

Request more information

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

Please wait...

Contact Aiden for more information

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

Please wait...

Press "Enter" to search

Overview

Beddinghouse B.V. ontwerpt en distribueert bed- en badtextiel. Beddinghouse B.V. voert bekende consumentenmerken zoals Beddinghouse, Auping, Kardol & Verstraten, Margaret Muir, Lifestyle, Ariadne at Home, Riviera Maison, Moltex, Little Diva en Room Seven. Alle textielcollecties voor de verschillende merken worden in Lisse ontwikkeld. Deze collecties spelen in op de laatste trends op het gebied van fashion en slapen.

De verschillende merken die gevoerd worden zijn geschikt voor uiteenlopende doelgroepen. Beddinghouse B.V. verkoopt haar producten aan warenhuizen, postorderbedrijven, linnenshops en andere slaapkamerspeciaalzaken. Door een sterke groei van internationale merklabels vanaf 2009, breidt het afzetgebied van Beddinghouse B.V. zich snel buiten de Benelux-grenzen uit. Beddinghouse B.V. wil voor haar klanten een totaalleverancier zijn op het gebied van slaaptextiel en haar klanten ontzorgen op het gebied van innovatie, product/prijs combinatie, winkelpresentatie en logistieke afwikkeling.

Logo-Bedding-House.png

Alle processen worden ondersteund door SAP, waarbij de zeer intensieve en succesvolle samenwerking tussen de mensen van Beddinghouse en Aiden niet onvermeld mag blijven. Beddinghouse maakt gebruik van SAP ERP, SAP Business Objects en het integratieplatform van SAP genaamd SAP PI. Daarnaast maakt bedding House gebruik van de technische en functionele applicatie beheer van Aiden.

  • Jaar
  • Klant
    Beddinghouse
  • Branche
    Groothandel / Consumenten Producten
  • Oplossing
    SAP S/4HANA
search icon

Other Stories

Seas of Solutions
Dutch Flower Group
Amac
Avebe
M&G Group
BuitenHof Tuinmeubelen
Schaap & Citroen
Vitablend
Romar-Voss
Vogel's
IPC | Israel Producten Centrum
Keller's IJzerhandel
Wavin
Waterbear
Recoll
Easywalker
Food Impuls
Kyocera
Amacom
Getronics
Beddinghouse