Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Avebe Hackathon | 21 april bij Innovatiecentrum Avebe
 

Onze drive is om iedere dag opnieuw het verschil te maken. Door onze mensen, voor onze klanten. Die van jou ook? Dan nodigen wij jou uit om deel te nemen aan onze gezamenlijke hackathon met Avebe! Bij Aiden geloven we dat innovatie, samenwerking en uitdaging de drijvende kracht zijn achter vooruitgang. Ga jij met ons de challenge aan om het net een beetje beter te doen dan gisteren?

Deze hackathon biedt jou de mogelijkheid om jouw creatieve brein te laten kraken en jouw ideeën om te zetten in mooie oplossingen. Wat is er nou leuker dan samen te werken met andere innovatieve en creatieve denkers en doeners om te zien wat er mogelijk is? Samen gaan we op zoek naar nieuwe oplossingen die ons helpen vooruit te komen.

Alle talent is welkom, we bouwen een low-code oplossing in Mendix maar alles is hierin toegestaan, van IoT tot machine learning. Creatieviteit en innovatie leiden tot de winst!

Details Avebe Hackathon
 

Datum: vrijdag 21 april
Locatie: Innovatiecentrum Avebe
Start evenement: 09:30 uur, 21 april
Einde evenement: 23:00 uur, 21 april

Sta jij te popelen om deel te nemen aan deze hackathon? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier!

Registreren

Moment geduld...
Cases
 

Benieuwd naar de cases van de Avebe Hackathon? Download ze via de groene button!

Download arrow right image
Over Aiden en Avebe
 
Avebe en Aiden gaan terug naar de zomer van 2020, waarbij we gezamenlijk een eerste Quality control applicatie op de productielocatie van Avebe hebben gerealiseerd in Mendix, AMGO on top of SAP. Samen met Avebe volgen we een ‘go make the core clean’ strategie waarbij we het maatwerk uit SAP halen en dit ontwikkelen in Mendix. Dit om de ‘core clean’ te maken voordat men gaat overstappen naar S/4HANA en tegelijkertijd innovaties en process optimalisaties kan doorvoeren in de applicaties, ter verbetering van de business van Avebe. Naast deze MOTOS-applicaties, hebben we in de afgelopen jaren legio applicaties ontwikkeld voor verschillende afdelingen binnen Avebe, waaronder logistiek, commerce en productie locaties. Deze samenwerking is een perfect voorbeeld van hoe wij als Aiden samenwerken met de klant en leverancier (SAP/Mendix), met een lange termijnstrategie om tot het beste resultaat te komen!