Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Een SAP S/4HANA inspiratiesessie, op maat. Voor jouw organisatie.
 

Al jarenlang draaien alle bedrijfsprocessen stabiel in SAP ECC. Toch wordt het tijd voor verandering. Het is vandaag de dag cruciaal voor organisaties om continue manieren te vinden om procesen te optimaliseren, automatiseren, digitaliseren en te verbeteren. Hiervoor zijn legio redenen te bedenken. Bijvoorbeeld om zonder belemmeringen te blijven groeien, klantgerichter te werken of om in te spelen op de razendsnelle ontwikkelingen in de markt.

Dat vraagt om manieren om in korte tijd veranderingen en nieuwe businessprocessen te kunnen implementeren. Met SAP S/4HANA kun je die veranderende businesswensen ondersteunen en realiseren. Meer weten over SAP S/4HANA? Lees dan verder.

Door de bomen het bos weer zien
 

Wij begrijpen als geen ander dat er veel mogelijkheden zijn om de overstap naar S/4HANA te maken en dat er met veel aspecten rekening gehouden moet worden. Ga je migreren? Of herimplementeren? Ga je voor standaard in Public Cloud? En zo zijn er nog meer opties en smaken. Maar wat vooral belangrijk is, is om deze vraag te beantwoorden: wat past het best bij mijn organisatie, zowel nu als in de toekomst?

Aiden geeft jou de handvatten om deze vraagstukken te beantwoorden. Dit doen we door samen met jou, in een sessie van 2 uur, de basis door te nemen, begrijpen en in context te plaatsen. In een inspiratiesessie bespreken we samen met jou de volgende topics:

 • De toekomst van SAP (15min)
  • Waar gaat SAP naar toe en hoe zien zij de wereld en markt van nu?
 • Welke opties heb zijn er? (30min)
  • Inzicht in welke opties je als organisatie hebt als het gaat om de overstap naar SAP S/4HANA en wanneer welke optie relevant is.
   • Hoe past S/4HANA in een architectuur van de toekomst?
    • Andere apsecten om rekening mee te houden! – Ga je voor cloud, hoe ga je om met maatwerk etc.
 • Inzicht in aanpak van SAP ECC naar SAP S/4HANA (30min)
  • Bij elke optie hoort een bepaalde manier van overstap. Deze hebben wij als Aiden ontwikkeld gebaseerd op best practices.
 • Demo SAP S/4HANA (15min)
  • Een demo gebaseerd op bekende en relevante bedrijfsprocessen gebaseerd op jouw organisatie.
 • Samenvatten en advies (30min)
  • Samen bepalen we welke aspecten relevant zijn, welke opties voor jullie zouden passen en hoe de vervolgstappen eruit kunnen zien.

Dus sta je op het punt te gaan starten met een ERP-traject en ben jij je aan het oriënteren op de mogelijkheden van SAP S/4HANA? Dan biedt onze inspiratiesessie uitkomst en is het dé stap waarbij je alle informatie verkrijgt die je nodig hebt om de eerste stappen te maken.

Vraag hier de Aiden inspiratiesessie over S/4HANA aan

Moment geduld...

Overstappen naar SAP S/4HANA
 
Sta je op het punt te gaan starten met een ERP-traject en ben jij je aan het oriënteren op de mogelijkheden van SAP S/4HANA? Dan biedt onze inspiratiesessie uitkomst en is het dé stap waarbij je alle informatie verkrijgt die je nodig hebt om de eerste stappen te maken.