Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

De kracht van SAP S/4HANA Cloud

De toekomst van IT is cloud. Geleidelijk verruilen steeds meer organisaties hun ERP-systemen voor oplossingen die in de cloud gehost zijn. Ook jouw organisatie gaat de transitie naar cloud maken, misschien doe je het zelfs al.

SAP behoort sinds jaar en dag tot de meest toonaangevende leveranciers van ERP-software ter wereld. Wereldwijd vormt SAP de ruggengraat van bedrijven in alle soorten en maten. Met SAP S/4HANA Cloud levert het bedrijf een volwassen en uiterst geavanceerd Cloud ERP-systeem dat inmiddels door meer dan dertigduizend organisaties geadopteerd is.

Maar wat is het precies? Wat kun je ermee? En hoe weet je of SAP S/4HANA Cloud bij jouw organisatie past? 


De voordelen van S/4HANA Cloud

Slimmer werken en beslissen

 

Het systeem maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om onder meer grote hoeveelheden data te analyseren. Dit stelt gebruikers in staat om snel toegang te krijgen tot belangrijke inzichten. Sterker nog: tijdens je werk hebben jij en jouw collega’s direct toegang tot alle inzichten die nodig zijn voor jullie specifieke taken. Van directie tot magazijn, van HR tot logistiek; SAP S/4HANA Cloud stelt iedereen in staat om slimmer te werken en sneller, nauwkeuriger en accurater te beslissen.

Continu verbeteren en innoveren

 

De oplossing werkt volgens zogenaamde best practices; dit zijn gestandaardiseerde processen die bij andere SAP-klanten hun succes bewezen hebben. Als je met SAP S/4HANA Cloud aan de slag gaat, heb je hier dus direct plezier van. Je activeert een Best Practice waarna je het proces direct kan uitvoeren. Hiermee ben je niet langer afhankelijk van complexe configuraties of andere aanpassingen. Je profiteert meteen van SAP’s diepgaande kennis op het vlak van bedrijfsautomatisering. Innoveren was nog nooit zo makkelijk.

Lagere IT-kosten

 

SAP S/4HANA Cloud wordt gehost in een door SAP beheerd datacenter. Een ERP-systeem in de cloud is niet afhankelijk van eigen middelen zoals interne servercapaciteit, databases en IT-expertise. Dat verlaagt de kosten voor het onderhoud van jouw IT-landschap aanzienlijk. Ook complexe, tijdrovende zaken als beveiliging en upgrades hoef je niet meer te beleggen in jouw eigen organisatie. Zo kunnen tijd, geld en mensen veel effectiever worden ingezet.

Overweeg je S/4HANA Cloud?
 

 

Moment geduld...
Een Snelle Vlekkeloze Overgang naar de Cloud
 

Ontdek de route naar een soepele en gecontroleerde overgang naar de cloud met Aiden's Transition-to-Cloud Prestudies

 

Readiness Quick Scan

Kriig snel grip op de acties die je moet nemen om jouw organisatie helemaal klaar te maken voor de cloud. Ontdek bovendien met welke investering je rekening mot houden en of er een goede businesscase te maken is voor en transitie naar de cloud.


Transition-to-Cloud Prestudy

Ontdek hoe je jouw organisatie klaarstoomt voor de cloud. Kriig een goed beeld van een dantal geoptimaliseerde processen en de aanbevolen organisatiestructur. Kriig bovendien en indicatie van de besparingen die je realiseert.


Transition-to-Cloud Prestudy complete

We behandelen alle relevant accelerators voor jouw organisatie. Zo krig je en volledig beeld van ál jouw geoptimaliseerde processen, ontdek precies wat je investeert, hoe jouw investering de komende tijd gaat renderen en war de grote innovatiekansen liggen. Ook kijken we naar kansen op het vlak van data & reporting kiken we naar custom code en de mogelike migratie hiervan, en doen we aanbevelingen op het gebied van governance.

Met een implementatie S/4HANA Cloud vervang of kies je voor een nieuw hart van jouw organisatie. Hierbij staat het verbeteren van productiviteit, slimmer werken en innoveren centraal. Dat is een spannend traject en brengt vaak ook een grote verandering met zich mee. In de manier van werken, maar zeker ook in de manier van denken. De nieuwe situatie vraagt immers om een zogenaamde Cloud Mindset. Daarom is Aiden zeer nauw betrokken. Van de eerste voorzichtige inventarisatie tot de inrichting en lancering van je system: Aiden ondersteunt je bij een vlekkeloze implementatie.

Nog vragen of wil je aan de slag neem dan contact met ons op

Neem contact op arrow right image