Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Het combineren van verschillende systemen naar functiegerichte zorgapplicaties met low-code die bijdragen aan het digitale, innovatieve en snel veranderende werkveld van zowel zorgverlener als zorg ontvanger!

Aiden verbindt de zorg

Aiden vertaalt zorg processen naar innovatieve en doelmatige IT-oplossingen in low-code en laat de zorg weer zorgen. Wij zijn de springplank naar digitalisatie binnen de zorg door een innovatieve, betrouwbare en ervaren partner te zijn. Dagelijks dragen wij samen met onze partners bij aan goedkopere, efficiëntere en toegankelijkere zorg.

De Nederlandse zorg is druk bezig met een grote digitale transitie en uit onderzoek blijkt dat Nederland hierbij voorloopt op de rest van Europa. Maar, deze digitalisatie neemt niet weg dat de druk alsmaar groter wordt op de zorgverlening. Dit heeft verschillende oorzaken; een grote administratieve last, veel verschillende zorgsystemen, een snel veranderende werk omgeving, veel behoefte vanuit het personeel om betere zorg te kunnen bieden en vooral te weinig tijd en te weinig mensen.

Van zorgaanbieders wordt verwacht dat ze continu verbeteren, up-to-date zijn, omgaan met zeer privacygevoelige informatie en zich razendsnel aanpassen aan de altijd veranderende markt. Enerzijds is er dus een sterke vraag naar stabiele, betrouwbare en veilige systemen, terwijl er anderzijds behoefte is aan snelheid, innovatie en aanpassingsvermogen om in te spelen op de continu veranderende markt.

Uiteraard is er niet één oplossing voor deze groter wordende druk, maar een stap in de goede richting is de digitale verandering waar de zorg momenteel middenin zit. Door deze digitalisering kunnen er meer handen aan het bed, meer tijd voor de patiënt worden vrijgemaakt en de druk op de zorgverlener worden verlicht.

 
Neem contact op arrow right image
Wij verbeteren de digitale zorg met low-code d.m.v. functiegerichte applicaties met Mendix for Healthcare. Applicaties die een bepaald doel dienen en erop gericht zijn om de zorg beter, sneller en toegankelijker te maken. Dit met als doel de zorg weer de tijd geven om te zorgen. De waarde van low-code in de zorg ligt in de volgende 3 aspecten:
 
  • Zorgaanbieder/verlener wordt gefaciliteerd om samen met IT tot het beste resultaat te komen voor instelling en patiënt. Door deze samenwerkring waarin men samen ontwikkeld, zorgt men ervoor dat de patiënt of zorgverlener altijd de oplossing heeft die de zorg goedkoper, sneller en simpeler maakt op dat moment omdat ze beide dezelfde taal spreken.
  • Door snel te ontwikkelen en veranderen kan er constant voldaan worden aan de eisen/wensen en behoeften of wet/regelgeving van zowel overheid, patiënt of client en zorginstelling.
  • Kostenbesparing kan worden gerealiseerd door digitalisatie en efficiëntie slagen te maken rondom proces automatisering en optimalisering (zoals in dit voorbeeld)
Kort gezegd: met Mendix for Healthcare kan men snel kan inspelen op verandering en er een goede samenwerking is tussen IT en business (zorgverlener, patiënt, instelling) kan men d.m.v. functiegerichte applicaties in low-code de patiënt centraal stellen, meer tijd vrijmaken voor echte zorg en zal de administratieve last verminderen. Wat de invoering van low-code je zorgorganisatie concreet oplevert?
Mendix for Healthcare
Low-code is een manier om applicaties te ontwikkelen zonder behulp van een programmeertaal zoals van oudsher applicatieontwikkeling werd gedaan. Deze nieuwe manier van ontwikkelen wordt ook wel modelleren genoemd. Dit maakt ontwikkeling voor iedereen toegankelijk en geeft organisaties de mogelijkheid om applicaties razendsnel (tot 10x sneller) te bedenken, ontwikkelen, gebruiken en te optimaliseren. Deze manier van ontwikkelen speelt in op de behoefte van applicatieontwikkeling uit de ‘business’ die ten minste 5x harder groeit dan dat IT kan leveren.
 
Doordat er vanuit verschillende niveaus uit een organisatie ontwikkeld kan worden, zullen IT en de business veel meer samen werken en zullen er sneller resultaten geboekt worden. Gartner geeft niet voor niets aan dat in 2024 meer dan 75% van de applicaties gebouwd gaat worden in low-code. Is ‘it safe to say’ dat low-code de toekomst is?
Voordelen
01. Verbeterde samenwerking

Een sterke samenwerking tussen IT en zorgverlener wordt gefaciliteerd om samen tot het beste resultaat te komen

02. Flexibiliteit

Door snel te ontwikkelen an er constant worden voldaan aan de eisen en behoeften van zowel overheid, patient en zorginstelling

03. Innovatief vermogen

Een nieuwe manier die 'disruptive' en innovatief is en geeft de zorg hiermee toegang tot opkomende technologie zoals robotisering, AI en IoT

04. Kostenbesparing

Door sneller te digitaliseren en hiermee processen te automatiseren en optimaliseren, kunnen grote kostenbesparingen gerealiseerd worden. 

05. Nog efficiënter

Ontwikkel multi-channel applicaties voor proces optimalisatie en verhoog hiermee de medewerkers productiviteit en tevredenheid. De geweldigde user experience geeft een extra voordeel voor jouw gebruikers en business partners.

Meer informatie arrow right image