Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Combineer, accelereer, migreer en innoveer met Mendix on top of SAP. Haal het ultieme uit beide systemen en maak het verschil in je gehele organisatie.

Mendix on top of SAP

Geen maatwerk op SAP is een utopie. Door Mendix met SAP te combineren maak je gebruik van de kracht van beide. Maak vandaag al het verschil voor morgen.

Het Mendix platform is zo ontworpen om met low-code, of zelfs no-code, voor business users, eenvoudig applicaties supersnel te maken. Integreren met andere applicaties, zoals SAP, via standaard API’s, is simpel te realiseren. Zeer gebruikersvriendelijke, moderne gebruikersinterfaces, die direct op elk device kunnen draaien en gebruik kunnen maken van alle beschikbare native mobile mogelijkheden, zorgen voor hoge gebruikers acceptatie en gemak.

‘A Match made in heaven’


Veel organisaties vertrouwen in de kern van hun bedrijfsvoering op oplossingen van SAP. Van financiële administratie tot het in- en verkoopproces en van facturering tot contract management. SAP ondersteunt in veel gevallen de primaire processen en reikt over vrijwel alle afdelingen in een organisatie en is daardoor in het globale bedrijfsleven niet meer weg te denken. Iedere organisatie probeert de kracht van het systeem optimaal te benutten. Onderzoek van Smart Profile laat zien dat SAP in Nederland met 30,2 procent nog altijd de meest voorkomende ERP-Leverancier is.

 
Neem contact op arrow right image
Combineer. Met de combinatie van Mendix en SAP ga je altijd voor de beste oplossing. Maak gebruik van een app in Mendix die praat met je SAP backend, de juiste data analyseert en jou het perfecte inzicht geeft van je processen en organisatie.

Accelereer. Maximaliseer je Time-to-Value en blijf je concurrentie constant voor. Dit doe je door snel de nieuwste apps live te brengen en je ontwikkeltijd met 75 procent te verkorten!

Migreer. Gebruik Mendix om je SAP-maatwerk al voor je S/4 HANA-migratie om te zetten, waardoor je migratie sneller, simpeler en goedkoper wordt!

Innoveer. Bouw samen met Mendix en SAP-apps die gebruik maken van de nieuwste technologieën en ben vandaag al klaar voor de dag van morgen!
Mendix on top of SAP
Door de door SAP zelf doorgevoerde veranderingen, wereldwijde trend en ontwikkelingen veranderd het landschap continu. Hierdoor blijven aanpassingen nodig.
 
  • SAP vraagt gebruikers over te stappen op SAP S/4HANA en hiermee veel processen te standaardiseren;
  • De wereld veranderd erg snel en vraagt om snel aanpassingsvermogen in zowel business als IT. Hierdoor is samenwerking van curiaal belang;
  • Bedrijven willen innoveren en concurrentievoordeel behalen door ‘anders’ te zijn;
  • Kosten moeten omlaag, productie moet omhoog en marges moeten worden vergroot.

Als je deze uitdaging onder elkaar zet zie je dat ze soms vragen om een organisatorische verandering. Het kan ook voorkomen dat je een technologische verandering zult moeten doorvoeren. In het merendeel zullen echter beide veranderingen nodig zijn. De snelheid waarmee nieuwe functionaliteiten ontwikkeld moeten worden, wordt dagelijks opgevoerd. Hoewel de applicaties van SAP zeer krachtige bedrijfssystemen zijn, is het niet altijd gemakkelijk snel aanpassingen door te voeren of nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen die precies aansluiten op de behoefte van jouw bedrijf. SAP kan soms aanvoelen als een te krappe jas die bedrijven net niet de bewegingsvrijheid geeft die ze nodig hebben. En dat is zonde. Daarnaast zullen veel SAP S/4HANA systemen deze krappe jas alleen nog maar sterker maken.

Gelukkig heeft SAP hiervoor een antwoord, en rekenen ze af met alle frustraties. Mendix on top of SAP, een strategische zet die de kracht van twee werelden combineert tot ‘a match made in heaven’.

Voordelen
01. Keep your core clean

Houd je SAP core clean en bouw het maatwerk in Mendix; on top of SAP. 

02. Geniet van lagere kosten

Maak gebruik van lagere kosten op je SAP-beheer door een standaard SAP-omgeving met een flexibele laag in Mendix.

03. Innovatie

Gebruik 80% van je tijd voor innovatie. Begin vandaag met de toekomst van morgen. 

04. Accelereer ontwikkeling

Voldoe direct aan de veranderende vraag vanuit de business, IT of klant door gebruik temaken van IoT, ML, Black chain en big data.

05. Nog efficiënter

Ontwikkel multi-channel applicaties voor proces optimalisatie en verhoog hiermee de medewerkers productiviteit en tevredenheid. De geweldigde user experience geeft een extra voordeel voor jouw gebruikers en business partners.

Referenties

Deze klanten gebruiken deze oplossing al

Meer informatie arrow right image