Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview
Mendix-Siemens-Tagline-RGB-Midnight-Large.jpg          ISV-Partner-Midnight@2x.png
 
Mendix is als low-code platform ontstaan vanuit de overtuiging dat wanneer business en IT intensiever met elkaar samenwerken, dit leidt tot disruptieve en innovatieve ideeën. Het is niet voor niets de snelst groeiende manier van applicatieontwikkeling.
 
Volgens Gartner; "By 2024, low-code application development will be responsible for more than 65% of application development activity"
 

Waarom Mendix?

Nieuwe applicaties, die door de snelheid van leveren, het optimaliseren, digitaliseren en automatiseren van processen, zorgen dat jouw organisatie zich kan onderscheiden en dus concurrentievoordeel behaald. Mendix gaat verder dan het simpelweg bouwen van applicaties. Het is een manier van denken, doen en ontwikkelen. Het is een totaal volwassen ontwikkel platform waarin alles is geregeld, van AI assisted modellering, logs & security, SCRUM boards, tot en met one-click deployments.
 
Het Mendix platform is zo ontworpen om met low-code, of zelfs no-code, voor business users, eenvoudig applicaties supersnel te maken. Integreren met andere applicaties, zoals SAP, via standaard API’s, is simpel te realiseren. Zeer gebruikersvriendelijke, moderne gebruikersinterfaces, die direct op elk device kunnen draaien en gebruik kunnen maken van alle beschikbare native mobile mogelijkheden, zorgen voor hoge gebruikers acceptatie en gemak.
 

De combinatie; Aiden & Mendix

Een aantal voordelen van Mendix en Aiden:
 
  • Enterprise Expertise; Onze jarenlange (internationale) ervaring als Mendix Expert partner zorgt ervoor dat wij onze klanten ontzorgen in de hele Mendix reis die klein mag beginnen en uit kan groeien tot een volwassen Mendix development factory.
  • Domein Experts; Met onze focus op SAP, combineren onze consultants domein, proces en software kennis om te standaardiseren met SAP en te differentiëren met Mendix.
  • Vooruitstrevend; Mendix zien wij als een innovatie en differentiatie platform. Dit doen wij onder andere door expert te zijn in Native Mobile en gebruik te maken van cloud service integraties, waaronder AI technieken, robotics en IOT.
  • Business consultants; Wij zijn persoonlijk en denken intensief met je mee hoe jouw applicaties het verschil gaan maken. We zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen en weten hoe we zeer gebruikersvriendelijke apps kunnen realiseren. Het is niet alleen de techniek die telt.
Neem contact op arrow right image
Door de krachten van Mendix en SAP te combineren, maak jij het verschil. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst!
 

A match made in heaven

SAP wordt gezien als een krachtige basis. Veel organisaties vertrouwen in de kern van hun bedrijfsvoering op SAP en standaardiseren hun processen daarmee. Met Mendix zorg je voor differentiatie: Waar ben je onderscheidend? Waar wil je innoveren? Hoe zorg je dat dit snel en succesvol, samen met de business, gerealiseerd kan worden? Dat doe je dus met Mendix.
 
Combineer; De combinatie van Mendix en SAP zorgt voor de beste oplossing. Een app in Mendix die eenvoudig praat met de backend van SAP, de juiste data analyseert en jou het perfecte inzicht geeft in je processen van jouw organisatie.
 
Accelereer; Verkort je ontwikkeltijd met 75%. 
 
Migreer; Plannen om te migreren naar SAP S/4HANA? Gebruik Mendix om je SAP-maatwerk om te zetten. Je migratie is hierdoor sneller, simpeler en goedkoper!
 
Innoveer; Met de combinatie van Mendix en SAP bouw je aan de dag van morgen. De nieuwste technologieën staan voor je klaar. 
Mendix

Door het verbinden van de core van SAP business processen en deze te combineren met slimme oplossingen in Mendix, ontstaat er een gouden combinatie. 

Wil je de voordelen van de combinatie van Mendix en SAP ervaren? Neem voor een demo en actuele informatie contact op met Aiden.

Voordelen
01. Keep your core clean

Houd je SAP core clean en bouw het maatwerk in Mendix; on top of SAP. 

02. Geniet van lagere kosten

Maak gebruik van lagere kosten op je SAP-beheer door een standaard SAP-omgeving met een flexibele laag in Mendix.

03. Innovatie

Gebruik 80% van je tijd voor innovatie. Begin vandaag met de toekomst van morgen. 

04. Accelereer ontwikkeling

Voldoe direct aan de veranderende vraag vanuit de business, IT of klant door gebruik temaken van IoT, ML, Blockchain en big data.

05. Nog efficiënter

Ontwikkel multi-channel applicaties voor proces optimalisatie en verhoog hiermee de medewerkers productiviteit en tevredenheid. De geweldigde user experience geeft een extra voordeel voor jouw gebruikers en business partners.

Referenties

Deze klanten gebruiken deze oplossing al

Meer informatie arrow right image