Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Met Aiden Professional Service Package 24 kun je razendsnel aan de slag met SAP Business ByDesign, een device-onafhankelijke ERP-cloudoplossing voor middelgrote zakelijke dienstverleners zonder eigen IT-afdeling. De ingebouwde rapportagemogelijkheden voor onder andere CRM, projectadministratie en inkoop bieden inzicht in actuele kosten, omzet, orders en winstprognoses. En het mooie is: Aiden implementeert deze betaalbare oplossing binnen 24 uur.

 

Template voor SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign is een ERP-cloudoplossing die je bedrijf helpt om inzicht te verkrijgen in je processen. Om jouw bedrijf te laten groeien, is het bijvoorbeeld cruciaal om je kosten te beperken. Een professioneel ERP-systeem, zoals SAP Business ByDesign, helpt je daarbij. Om zo snel mogelijk meerwaarde te creëren met SAP Business ByDesign ontwikkelden we het basistemplate Aiden Professional Service Package 24. Daarmee kun je binnen 24 uur aan de slag met het structureel verbeteren van je bedrijfsprestaties.

Neem contact op arrow right image

Het Aiden Professional Service Package 24-template levert je een basis ERP-oplossing op, maar dat betekent niet dat er geen mogelijkheden zijn om de oplossing aan te passen naar jouw wensen. Er zijn verschillende opties om SAP Business ByDesign uit te breiden of aan te passen. De implementatiekosten blijven op deze manier laag en je krijgt een op maat gemaakte oplossing die past bij jouw bedrijf.

Aiden PS24

Na de Aiden Professional Service Package 24-implementatie van SAP Business ByDesign heb je altijd en overal inzicht in hoe het gaat met je bedrijf. Alle data is altijd up-to-date en je kunt het op verschillende apparaten raadplegen. Daar heb je geen eigen hardware voor nodig. Zo werk je efficiënter en ben je altijd in controle.

Voordelen
01. Snelle implementatie

Razendsnelle implementatie (binnen 24 uur aan de slag).

02. Schaalbaar

Schaalbare en betaalbare oplossing die jouw bedrijf ondersteunt.

03. Inzicht

Altijd en overal beschikbaar; altijd realtime inzicht op al je apparaten.

04. Eenvoudig uitbreiden

Basistemplate is uit te breiden en af te stemmen op jouw wensen.

Referenties

Deze klanten gebruiken deze oplossing al

Meer informatie arrow right image