Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Zorg voor een klantvriendelijke on-site winkelervaring met de Point of sale-oplossing Aiden Retail. Met deze zelfontwikkelde en gebruiksvriendelijke applicatie creëer je een moderne winkelervaring voor zowel B2C als B2B, inclusief naadloze integratie met jouw SAP ERP-systeem. Zo houd je maximale controle over je gehele verkoopproces.

Point of sale-oplossing voor diverse retailomgevingen De POS-oplossing Aiden Retail is geschikt voor verschillende retailomgevingen. Zo functioneert de oplossing in omgevingen waarbij klanten producten direct willen afrekenen en meenemen. Maar ook in shopfloorsituaties, waarbij klanten na het plaatsen van een order afrekenen om de bestelling later af te halen of te laten bezorgen. Voor iedere retailsituatie heeft de oplossing een eigen passende interface, zoals een aparte Point of sale-interface, een showroominterface én een zelfscaninterface.

Aiden Retail registreert verkopen én de daarbij gemaakte afspraken, zoals betalingen en aflevermethoden. Op die manier weet iedere medewerker precies wat de status van orders en verkopen is.

Neem contact op arrow right image

Aiden Retail is zowel beschikbaar in een cloudomgeving als on-premise. De oplossing werkt op vrijwel elk gewenst device, zoals Apple, Windows- en Android-apparaten. Daarnaast biedt het standaard diverse integraties met externe systemen, zoals Intersolve (voor giftcards), AppleCare (voor Apple-onderhoudsafspraken) en Postcode.nl en Postcode.eu (voor ondersteuning bij adresinvoer).

Aiden Retail

Aiden Retail is ontwikkeld in nauw overleg met gebruikers. Daardoor sluit deze POS-oplossing goed aan bij de behoeften van retailbedrijven. Ook nieuwe uitbreidingen ontwikkelen we daarom ook altijd in samenspraak met gebruikers. Zo realiseren we altijd functionaliteiten voor actuele uitdagingen van het verkoopproces. Een aantal keer per jaar stellen we updates voor de oplossing beschikbaar om processen te optimaliseren en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. De installatie daarvan is uiterst eenvoudig, waardoor je altijd direct profiteert van de nieuwste versie van Aiden Retail.

Werkwijze voor implementatie

Het implementatietraject begint met een demonstratie van de mogelijkheden van Aiden Retail en een inventarisatie van jouw behoeften. De inventarisatie duurt hooguit twee dagen. Een ervaren consultant neemt samen met jou de huidige verkoopprocessen door. Samen met keyusers bepalen we of we processen sneller en beter kunnen maken. Vervolgens kijken we hoe we de geoptimaliseerde processen kunnen inrichten in de applicatie.

De volgende stap is een implementatieplan: wat doet Aiden en wat doet jouw bedrijf zelf? Welke functionaliteiten zijn er nodig voor de verkoopprocessen? Welke volgen eventueel later? Is er nog iets nodig aan infrastructuur (zoals een krachtigere dekking van het bestaande wifi-netwerk) of randapparatuur? En hoeveel training en instructie is er nodig?

Wat volgt, is een planning en de daadwerkelijke implementatie van de POS-oplossing.

Heb je liever een basisinrichting? Dan regelen we dat voor je door middel van een template-implementatie.

Voordelen
01. Naadloze integratie

Naadloze integratie met jouw SAP ERP-systeem.

02. Eigen developmentteam

Ontwikkeling en updates door een eigen developmentteam.

03. Scherpe pricing

Aantrekkelijk licentiemodel.

04. Gewaardeerde oplossing

Al meer dan 30 miljoen verkooptransacties en meer dan 4.000 gebruikers.

Referenties

Deze klanten gebruiken deze oplossing al

Meer informatie arrow right image