Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview

Goed warehousemanagement vraagt onder andere om actueel voorraadbeheer, accurate orderpicking en duidelijke afstemming tussen logistieke processen. Met WarehousePro maak je dat eenvoudiger dan ooit, dankzij een directe connectie tussen jouw magazijn en SAP Business One. Zo werk je sneller, nauwkeuriger en bespaar je kosten.

Logistieke handelingen rechtstreeks in je ERP-systeem

WarehousePro is geschikt voor iedere organisatie met een eigen voorraad. Of je nu één magazijnmedewerker hebt of meer dan tweehonderd, dat maakt niet uit.

De oplossing WarehousePro is een uitbreiding op de mogelijkheden van je SAP ERP-systeem. Het maakt SAP Business One toegankelijk via een mobiel device, waardoor magazijnmedewerkers hun handelingen rechtstreeks in het ERP-systeem registreren. Geen langzame synchronisatie, maar direct in je systeem.

Dat zorgt ervoor dat je ERP-systeem altijd up-to-date is met de meest recente informatie uit je magazijn. Voorraden zijn daardoor nauwkeuriger inzichtelijk, waardoor je precies weet of er voor een specifieke klant nog voorraad genoeg is. Dat verhoogt jouw efficiëntie en maakt je klantenservice beter.

Neem contact op arrow right image


Download productsheet

Bekijk en download onze Aiden WarehousePro productsheet voor meer informatie over deze oplossing.

Download productsheet arrow right image

 

WarehousePro is ontwikkeld in nauw overleg met gebruikers. Dat zorgt ervoor dat de oplossing precies aansluit op de dagelijkse praktijk. Nieuwe uitbreidingen ontwikkelen we ook altijd in samenspraak met gebruikers. Zo blijven de functionaliteiten van WarehousePro continu volledig matchen met de uitdagingen van warehousemanagement. Een aantal keer per jaar verschijnen updates om processen te optimaliseren en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. De installatie daarvan is uiterst eenvoudig, waardoor je altijd direct profiteert van de nieuwste versie van WarehousePro.

Snel aan de slag met beter warehousemanagement

Het implementatietraject begint met een demonstratie van de mogelijkheden van WarehousePro en een inventarisatie van jouw behoeften. Die inventarisatie duurt hooguit twee dagen. Een ervaren consultant neemt samen met jou de huidige warehouseprocessen door. Samen met keyusers bepalen we of processen sneller en beter kunnen. Vervolgens kijken we hoe we de processen optimaal kunnen inrichten in de oplossing.

Aiden WarehousePro

WarehousePro wordt in jouw SAP Business One-omgeving geïnstalleerd. Daardoor is de oplossing verweven in al je bedrijfsprocessen. De mobiele interface van de applicatie is een HTML5-webapplicatie en biedt gebruikers een eenvoudige workflow met gerichte taken. Bijvoorbeeld om artikelen te verzamelen in het magazijn of juist weg te leggen. Zo begeleidt WarehousePro jouw magazijnmedewerkers in alle acties die ze ondernemen. WarehousePro koppelt daarnaast naadloos met externe hardware, zoals barcodescanners, (label)printers of weegschalen.

In SAP Business One kun je met behulp van de applicatie alle warehouseprocessen monitoren. Van de verzamelde gegevens maak je vervolgens eenvoudig uitgebreide managementrapportages.

Implementatie

De volgende stap is een implementatieplan: wat doet Aiden en wat doet jouw bedrijf zelf? Welke functionaliteiten zijn er nodig voor de warehouseprocessen? Welke volgen eventueel later? Is er nog iets nodig aan infrastructuur (zoals een krachtigere dekking van het bestaande wifi-netwerk) of randapparatuur? En hoeveel training en instructie is er nodig?

Wat volgt, is een planning en de daadwerkelijke implementatie van de warehousemanagementapplicatie.

Voordelen
01. Vereenvoudigde workflow

Sterk vereenvoudigde workflow van logistieke processen.

02. Integratiemogelijkheden

Volledige integratie met SAP Business One.

03. Altijd compatible

Altijd compatible met de laatste patches van SAP Business One.

04. Eigen developmentteam

Ontwikkeling en updates door een eigen developmentteam.

05. Uitbreiding eenvoudig mogelijk

Extra functionaliteiten en koppelingen zijn eenvoudig te realiseren.

Referenties

Deze klanten gebruiken deze oplossing al

Meer informatie arrow right image