Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview
SAP_R_grad.png
SAP Analytics Cloud
 
SAP Analytics Cloud brengt analytics en planning samen in één oplossing in de cloud. Met de SAP Analytics Cloud-oplossing kunnen planners snellere, zelfverzekerdere beslissingen nemen door analyses en planning voor de hele onderneming te verenigen.
 
Het consolideert gegevens over applicaties en bouwt betere verantwoordelijkheid op met één extended plan in de hele onderneming waarover iedereen heeft samengewerkt. Breng strategische, financiële en operationele plannen om diepgaande inzichten te ontdekken, deel voorspellende resultaten en los problemen op door samen te werken – zelfs vanaf mobiele apparaten.
 
SAP Analytics Cloud for Planning
 
Goed en overzichtelijk plannen is een vak apart. Zeker als je rekening moet houden met
diverse planningen. De applicatie SAP Analytics Cloud For Planning (SAC For Planning)
ondersteunt planningsmedewerkers van A tot Z. Deze unieke, handige tool combineert Business
Intelligence, Predictive Analytics en Planning. Dankzij deze digitale kruisbestuiving integreer je
operationele, strategische en financiële planningen in één systeem.
Download de brochure arrow right image
Het planningsproces bevat 7 pijlers: Voorbereiding, Workflow, Voorspellen, Plannen, Visualiseren, Afronden en Samenwerking. In een
circulair proces zorgen deze pijlers voor meer inzicht. Op deze manier krijgt efficiënt inkopen een flinke impuls.
Figuur planning proces.png
SAP Analytics Cloud

Cloud Based Oplossing

 

Deze oplossing werkt vanuit de cloud. Het is dus niet nodig om zware applicaties of bestanden op lokale systemen te laten draaien. Met SAC For Planning creëer je eenvoudig samen met andere gebruikers grafieken en tabellen en maak je visuele analyses. Je ziet in één oogopslag welke indicatoren de bedrijfsprestaties het meest beïnvloeden. Met behulp van de ingebouwde intelligentie vergroot je je inzichten en onderbouw je je beslissingen beter dan ooit.


De voordelen van SAC For Planning

 

Gebruikers van SAC For Planning plukken de vruchten van deze geïntegreerde oplossing voor Business Intelligence, Predictive Analytics en Planning. Het is niet nodig om de beveiliging van het systeem steeds opnieuw in te stellen. Autorisatie vindt direct plaats als je live verbinding maakt met deze cloud based tool. Je maakt snel en eenvoudig operationele en innovatieve analyses. Zowel op logistiek als financieel vlak. Op deze manier realiseer je een lage Total Cost of Ownership (TCO).
 
SAC For Planning loopt voorop in de toepassing van ‘Augmented Analytics’. Op innovatieve, wijze simuleer je als manager de impact van een beslissing. Deze tool heeft een grote connectiviteit met overige databronnen en is vrijwel direct operationeel. Zo realiseer je een snelle ROI. Deze toonaangevende, intelligente tool heeft een duidelijke gedefinieerde roadmap en is SAP compatible met alle applicaties. SAC For Planning krijgt elke twee weken een functionele release en is daarmee toekomstbestendig.
Voordelen van SAC for Planning
01. ‘’Real time’’ cijfers om mee te werken
  • Analyseer, plan, voorspel en rapporteer allemaal vanaf één plek om tijd te besparen en de organisatie beter te ondersteunen.
  • Visualiseer KPI’s en verander parameters direct op het scherm om de impact te simuleren.
02. Werk samen
  • Bespreek de plannen in hun context voor meer verantwoordelijkheid.
  • Crowdsource plannen en budgetten in de hele organisatie om de betrokkenheid en nauwkeurigheid te vergroten.
03. Samengroei naar een Intelligent Enterprise
  • Ontdek moeiteloos welke indicatoren de performance het meest beïnvloeden en voorspel automatisch toekomstige waarden om tijd te besparen en resultaten te verbeteren.
  • Verbeterde inzichten door ingebouwde intelligentie voor betere, data gestuurde beslissingen.
  • Het vinden van antwoorden is zo gemakkelijk als het voeren van een gesprek door de mogelijkheid om vragen te stellen in ‘natural language’.

Referenties

Deze klanten gebruiken deze oplossing al

Meer informatie arrow right image