Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview
SAP_R_grad.png
In een snel veranderende wereld moet je wendbaar zijn. Het vermogen om jouw organisatie, processen en systemen aan te kunnen passen, was nog nooit zo belangrijk. Dat hebben de pandemie, wereldwijde logistieke uitdagingen en de energiecrisis wel bewezen. Wij helpen je om flexibeler dan ooit te worden. Met analyses en advies. En met SAP Business Technology Platform, een goedgevulde digitale gereedschapskist voor innovatie en transformatie.
 
SAP Business Technology Platform
 
SAP BTP bestaat uit innovatieve en technische gedreven componenten die samen in één platform jouw organisatie de mogelijkheid geven jouw groeidoelstellingen te realiseren en snel in te spelen op veranderingen. Het platform is onmisbaar voor de toekomst van jouw organisatie om aan de hand van een goede roadmap het bedrijf succesvoller, flexibeler en weerbaarder te maken. Deze strategie moet dus ook in de boardroom van een bedrijf omarmd worden.
De impact dat een bedrijf kan realiseren met de juiste invoering van innovatieve technologieën van SAP BTP kan groter zijn en meer waarde creëren, als de invoering van het ERP-systeem een aantal jaren geleden.
 
Neem contact op arrow right image
SAP BTP brengt applicaties voor de Intelligent Enterprise om sneller en slimmer te digitaliseren over de muren van het bedrijf heen. Het ondersteunt processen die zowel deels in de cloud en deels bij het bedrijf zelf draaien. Het platform zorgt voor een veilige omgeving waarbij tientalle innovatieve diensten, zoals Artificial Intelligence, IoT, Machine Learning, Robotics en Predictive Analyses, klaar staan om ingezet te worden met honderden kant-en-klare integraties voor applicaties van SAP en derden.
 
SAP Business Technology Platform
Maximale waarde uit data halen
Digitale transformatie is cruciaal voor flexibiliteit en duurzaamheid. Data speelt daarin een onmisbare rol. Met SAP BTP zet je data om in analyses die voor échte toegevoegde waarde zorgen. BTP brengt allerlei datastromen uit SAP en andere bronnen samen. De business context van alle gegevens die daar samenkomen, blijft behouden. Daardoor kun je deze data moeiteloos inzetten om diepgaande inzichten te creëren.
 
Zet de volgende stap
Afhankelijk van jouw situatie en jouw ambitie zijn bepaalde mogelijkheden van SAP BTP in meer of mindere mate interessant voor jouw organisatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden van BTP? Of heb je SAP BTP en wil je de mogelijkheden verder verkennen om nóg meer uit het systeem te kunnen halen? Dan ben je bij Aiden aan het juiste adres. Onze experts combineren kennis van jouw business en jouw processen met een diepgaand begrip van de vele mogelijkheden die SAP BTP te bieden heeft.
Voordelen van SAP BTP
01. Complexe integraties tot stand brengen

Complexe integraties tot stand brengen tussen jouw systemen en zo’n beetje elke andere oplossing.

02. Jouw systeemlandschap uitbreiden

Jouw systeemlandschap uitbreiden met innovatieve apps en extensies.

03. De waarde van data ontsluiten

De waarde van data ontsluiten op diverse manieren.

Meer informatie arrow right image