Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview
SAP Business One logo.png

SAP Business One is een compleet en krachtig ERP-platform voor mid-marketbedrijven. Het systeem vormt een essentiële basis voor je bedrijfsvoering en geeft inzicht in al je bedrijfsprocessen. Met de flexibele architectuur van SAP Business One anticipeer je moeiteloos op iedere uitdaging die jouw bedrijf tegenkomt.

6 modules van SAP Business One

Het ERP-platform bestaat uit zes kernmodules, namelijk Finance, Sales, Purchase, Supply Chain Management, Service en Production. Daardoor kun je de belangrijkste bedrijfsprocessen ondersteunen met dit systeem, maar het geeft je ook de vrijheid om te kiezen welke modules je inzet en welke niet. Daarnaast heeft de ERP-oplossing een geïntegreerde Business Intelligence-functionaliteit op basis van de geavanceerde HANA-database. Zo krijg je realtime inzichten in je bedrijfsprocessen en houd je maximale grip op je bedrijfsprestaties.

SAP Business One beschikt tevens over een open-API waarmee je eenvoudig connectie maakt met derde partijen en applicaties. Op die manier breid je de uitvoerige mogelijkheden van SAP Business One eenvoudig uit met nóg meer functionaliteiten.

 

SAP Business One Road Map

De ontwikkelingen van SAP Business One staan niet stil. Met behulp van de input van gebruikers
van SAP Business One, ontwikkelt SAP de SAP Business One Road Map. In dit document staan de
ontwikkelingen waaraan op dit moment wordt gewerkt. 

 

Voor jou als gebruiker, laat het zien wanneer bepaalde 'features' gereed zijn. 
De SAP Business One Road Map wordt meerdere malen per jaar uitgebracht. 


Ben jij benieuwd naar deze Road Map?

Waar sommige implementaties veel tijd en moeite kosten, is dat met SAP Business One een compleet ander verhaal. Al meer dan 70.000 bedrijven wereldwijd kozen voor SAP Business One. Start-ups of organisaties met enkele medewerkers kunnen dankzij een template-implementatie en best practices razendsnel aan de slag.
 
Grotere bedrijven of organisaties met specifieke wensen kunnen kiezen voor een Discovery-aanpak, waarbij we samen bepalen hoe SAP Business One optimaal aansluit op jouw bedrijf en groeiambities.
Aiden implementeert SAP Business One niet voor je, maar samen met je. Samen streven we naar een zo kort mogelijke doorlooptijd, zodat je vliegensvlug aan de slag kunt met je ERP-systeem.
 
Wil je internationaal uitbreiden of groeit je organisatie? Ook na de implementatie helpen wij je dagelijks het meest uit SAP Business One te halen.
SAP Business One
SAP Business One is beschikbaar in de cloud, private cloud en on-premise. Je kunt het ERP-platform zelf beheren of het beheer uit handen geven. Dat geeft je de vrijheid om de setup te kiezen die het beste aansluit bij jouw bedrijf.

 

Wil je meer weten over SAP Business One?

 

Neem contact met ons op!

Voordelen
01. Geavanceerd en flexibel

Geavanceerde en flexibel in te richten ERP-oplossing voor mid-marketbedrijven.

02. Internationale uitbreiding

Ondersteuning voor internationale uitbreiding dankzij 50 landenlokalisaties en 26 talen.

03. Uitbreiding met Aiden-extensies

Uit te breiden met waardevolle Aiden-extensies, bijvoorbeeld gericht op omnichannel-support en supply chain-digitalisering.

Referenties

Deze klanten gebruiken deze oplossing al

Meer informatie arrow right image