Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview
SAP_R_grad.png

Vandaag de dag verwachten klanten meer. Klanten zijn namelijk veeleisender en kritischer dan ooit Bedrijven moeten meer leveren om aan deze verwachtingen te voldoen. Door echt te begrijpen wat je klanten willen, ben je beter in staat om op die wensen in te spelen en daarmee meerwaarde voor ze te realiseren.

Hoe win je nieuwe klanten en hoe zorg je ervoor dat jouw bestaande klanten als eerste aan jou denken bij hun volgende zoektocht of behoefte. Hierbij zijn niet producten, maar de klant ‘experience’ steeds meer het speelveld van de toekomst. Hoe beter jouw relatie met je klanten is, hoe groter de kans is dat ze blijven. Dat vraagt om kristalhelder inzicht in je klanten én uitstekende service voor een verhoogde klanttevredenheid

Om je klanten hierin optimaal te kunnen bedienen en hier inzicht in te krijgen, is een gedegen Customer Experience strategie met bijbehorende tooling en oplossing onmisbaar.

Een ‘Customer Experience’ of een klantbeleving hangt nauw samen met de beleving en service die jouw organisatie biedt. De beleving en contactmomenten die een klant heeft op het gebied van sales, support en marketing met jouw organisatie, creëert de totaalbeleving bij jouw klant. Met SAP CX Customer Experience zorg je ervoor dat alle touchpoints in een customer journey in lijn zijn met de verwachting van de klant. Dit kan zijn dat jouw klant geprikkeld wordt met producten of adviezen op maat. Of dat klanten een snelle, persoonlijke en adequate service en beleving hebben.

Als full-service SAP-dienstverlener zijn we gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf, met name in handels-, retail-, en productiebedrijven, vaak voorraadhoudende bedrijven in de business-to-business of in de business-to-consumer. Op basis van deze ervaring hebben een visie document opgesteld die we graag met u delen. LINK. Daarnaast onderscheiden we ons door ons internationale karakter en onze expertise in het ontsluiten van alle beschikbare SAP ERP back-end systemen. 

Ongeacht of het Business One, Business ByDesign of SAP ECC of S4/HANA is, Aiden weet alles over de integratie met uw back-end omgeving. Onze focus ligt op de integratie van de transactionele en masterdatagegevens die u administreert in uw ERP-omgeving met uw webshop voor uw klanten zoals bijvoorbeeld beschikbaarheid van producten die in uw catalogus staan of dealers of klantgegevens beschikbaar maken voor uw sales medewerkers zodat uw salesmedewerker bij een klant contact direct inzage heeft in openstaande posten, meest recente klant communicatie of leveringen. Deze backward integratie over de diverse platformen van SAP is uniek en zorgt ervoor dat uw bedrijf alle informatie op één centrale plaats heeft. Dit maakt het mogelijk om sneller en effectiever te werken.

Aiden is  SAP Strategisch CX Partner
SAP Channel CX Partner.png

 

Neem contact op arrow right image
Bied next-level service en onderhoud met SAP Service Cloud

Het SAP CX-portfolio bestaat uit vijf modules die behoren tot de absolute top van de CX-aanbieders: SAP Cloud Sales, Cloud  Service, Field Service Management, Emarsys (marketing cloud) en e-Commerce. Deze producten passen in een composable architectuur (in normaal nederlands; deze zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken).

  • SAP Cloud Sales - Met SAP Sales kan uw verkoopafdeling leads beheren, offertes maken en klantenondersteuning bieden via één enkel platform. Aiden biedt volledige ondersteuning bij de implementatie en het gebruik van SAP CX Sales. Onze consultants zorgen ervoor dat uw verkoopproces optimaal wordt geautomatiseerd, zodat u efficiënter kunt werken en meer tijd kunt besteden aan het binnenhalen van nieuwe klanten.

 

  • SAP CX Sales en Service - Met SAP CX Sales en Service kan uw bedrijf efficiënt en effectief klantenservice bieden. Door het samenvoegen van de verkoop- en serviceprocessen op één platform, kan uw bedrijf zorgen voor een naadloze klantervaring. Aiden biedt volledige ondersteuning bij de implementatie en het gebruik van SAP CX Sales en Service, zodat uw klantenserviceteam optimaal kan functioneren en uw klanten tevreden blijven.

 

  • Field Service Management - Met Field Service Management kunnen uw medewerkers op locatie klantenservice bieden. Het plannen en toewijzen van werkorders, het beheren van voorraden en het verzamelen van klantgegevens zijn allemaal mogelijk met Field Service Management. Aiden biedt volledige ondersteuning bij de implementatie Emarsys: Emarsys is een krachtige oplossing voor marketingautomatisering waarmee bedrijven gepersonaliseerde en geoptimaliseerde campagnes kunnen creëren en beheren. Door het gebruik van AI en machine learning kan Emarsys automatisch de beste tijdstippen, kanalen en inhoud selecteren voor elke individuele klant, waardoor de kans op conversie wordt gemaximaliseerd. Met Emarsys kunnen bedrijven hun klantgegevens integreren en gebruiken om gerichte en persoonlijke campagnes te creëren over alle kanalen, inclusief e-mail, SMS, social media en meer. Emarsys biedt ook gedetailleerde rapportage en analyses, waardoor bedrijven inzicht krijgen in de effectiviteit van hun campagnes en waardevolle inzichten kunnen verkrijgen om toekomstige marketingactiviteiten te optimaliseren.

 

  • E-commerce: E-commerce verwijst naar het proces van het kopen en verkopen van producten en diensten via online kanalen, zoals webshops en mobiele apps. Met het Aiden e-commerce platform kunnen bedrijven een volledig functionerende online winkel opzetten en beheren, inclusief productbeheer, betalingsverwerking, orderverwerking en verzending. Het platform biedt ook geavanceerde functies zoals gepersonaliseerde aanbevelingen, upselling en cross-selling, en integratie met populaire betaalmethoden en verzendproviders. Door het gebruik van geavanceerde analytics en rapportage kan het Aiden e-commerce platform bedrijven inzicht geven in de prestaties van hun online winkel, en waardevolle inzichten bieden om de verkoop en klanttevredenheid te verbeteren.
SAP Customer Experience
Van klantcontact, tot afhandeling in het veld
SAP FSM is een cloudoplossing op het gebied van Field Service Management voor het proces vanaf klantcontact tot en met de afhandeling van service opdrachten in het veld. Door gebruik te maken van SAP FSM kun je jouw efficiëntie verhogen, de juiste klantbeleving aanbieden voor de te verlenen service en uw monteur maximaal ondersteunen in het veld met de benodigde informatie. 
De SAP FSM-oplossing stelt technici en monteurs in staat om de klanttevredenheid te vergroten met mobiele tools, kunstmatige intelligentie (AI), Machine Learning en IoT.
 
Laat jouw bedrijf groeien door klanten te bereiken met verschillende interacties
SAP Emarsys is een marketing cloud product en maakt merken echt klantgericht. Het helpt en versnelt de omzet en winst door elke afzonderlijke klant zeer gepersonaliseerde en relevante ervaringen te bieden via elk kanaal en op elk moment. Het is hèt platform voor klantbetrokkenheid en kan u helpen om op grote schaal gepersonaliseerde, realtime ‘engagements’ te leveren die retentie en loyaliteit vergroten. 
Met Aiden en SAP Customer Experience vind je dé weg naar hogere klanttevredenheid.
01. Expertise

Expert-consultants met diepgaande kennis van SAP en diverse branches.

02. Ervaring met end-to-endprocessen

Uitvoerige kennis en ervaring met end-to-endprocessen, onder meer op het gebied van CRM en Customer Support.

03. Korte implementatietrajecten

Korte implementatietrajecten mét persoonlijk en menselijk contact.

Referenties

Deze klanten gebruiken deze oplossing al

Meer informatie arrow right image