Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview
sap s4hana.png

Bedrijven zoeken continu naar manieren om hun processen te vernieuwen en vereenvoudigen. Bijvoorbeeld om zonder belemmeringen te blijven groeien, om klantgerichter te werken of om in te spelen op de razendsnelle ontwikkelingen in de markt. Dat vraagt om manieren om in korte tijd veranderingen en nieuwe businessprocessen te kunnen implementeren. Met het wendbare SAP S/4HANA kun je die veranderende businesswensen ondersteunen en realiseren.


SAP S/4HANA, een flexibel en snel ERP


SAP S/4HANA is ERP-software van de nieuwste generatie, speciaal voor enterprises. Het is een intelligent en geïntegreerd platform dat geschikt is voor de modernste technologieën. S/4HANA is beschikbaar in private, public en managed cloudomgevingen. De pijlsnelle, in-memory HANA-database levert uitstekende prestaties en kan de meest uiteenlopende analyses realtime uitvoeren en presenteren.

Neem contact op arrow right image

 

SAP S/4HANA Road Map

Bekijk en lees de SAP S/4HANA road map om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen

op het gebied van S/4HANA. SAP ontwikkelt hun product road maps onder andere op basis van input

van de gebruikers van de ERP-oplossingen. Ontdek meer over recente en geplande innovaties en de productvisie.

Met behulp van de gebruiksvriendelijke SAP Fiori-interface biedt SAP S/4HANA een visueel overzicht van je belangrijkste taken en werk je snel, eenvoudig en intuïtief op ieder device. S/4HANA biedt een groot scala aan operationele en strategische rapportages. Analyses van grote datavolumes, die in het verleden minuten of zelfs uren kostten, zijn nu in luttele secondes beschikbaar.
 
Aiden is jouw partner voor implementatie, migratie en integratie
Aiden is jouw one-stop-shop voor een complete S/4HANA-implementatie. Of je nu gaat voor een nieuwe implementatie, migreert vanaf SAP ECC of een volgende stap wilt zetten vanaf een andere ERP-oplossing; Aiden heeft ervaring met diverse implementatievormen van SAP S/4HANA. De laatste 15 jaar hebben we SAP succesvol geïmplementeerd bij honderden midmarket-bedrijven, met dank aan de kracht van het platform, onze specialistische kennis in uiteenlopende branches en een open hands-on mentaliteit.
SAP S/4HANA
Profiteer van toegepaste best practices voor jouw branche voor een laagdrempelige implementatie en een bewezen gestandaardiseerde werkwijze. Neem sneller beslissingen met behulp van digitale assistenten en geïntegreerde en spraakgestuurde data-analyses. En automatiseer bedrijfsprocessen aan de hand van AI en robotica. SAP S/4HANA biedt je consistente datastructuren en -modellen met één soepele gebruikerservaring.

Lees meer

Voordelen
01. Readiness Check

Maak gebruik van de Aiden S/4HANA Readiness Check.

02. Personalisatie

Volg onze bewezen standaardaanpak met ruimte voor personalisatie.

03. Laagdrempelige interface

Ervaar de laagdrempelige gebruikersinterface en krachtige HANA-database.

Referenties

Deze klanten gebruiken deze oplossing al

Meer informatie arrow right image