Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview
SAP_R_grad.png
Als Aiden zijn we er van overtuigd dat het IT-landschap van de toekomst zich in de Cloud bevindt. Deze overtuiging is gebaseerd op de overvloed aan bedrijfsmatige voordelen die een op de Cloud georiënteerd IT-landschap biedt. Denk hierbij aan lagere kosten, een verhoogde veiligheid, meer flexibiliteit, wendbaarheid en een verbeterd concurrentievermogen.
 
Deze voordelen zullen alleen maar sterker worden naarmate meer en meer bedrijven een Cloud georiënteerde IT-strategie zullen omarmen. Door dergelijke ontwikkelingen zal een overgang naar de Cloud voor ieder bedrijf op een bepaald moment onvermijdelijk zijn.
 
SAP S/4HANA Cloud
 
Het antwoord van SAP op deze veranderende realiteit is S/4HANA Cloud. Een kant-en-klaar Cloud ERP-systeem vol met Best Practices, wat bedrijven in staat stelt om continue te innoveren.
Omdat een ERP-systeem in de Cloud niet afhankelijk is van eigen middelen zoals interne server capaciteit, databases en IT-expertise, worden de kosten voor het onderhouden van het IT-landschap aanzienlijk verlaagd.
 

 

Neem contact op arrow right image
SAP S/4HANA Cloud draait op de SAP HANA in-memory database, een high-performance analyse-applicatie. De in-memory technologie zorgt ervoor dat gebruikers snel "realtime" toegang krijgen tot belangrijke data. Zo kan een organisatie sneller, nauwkeuriger en accurater beslissingen nemen en nieuwe inzichten verwerven.
 
Binnen S/4HANA Cloud staat gebruiksgemak hoog in het vaandel. Door gebruik te maken van het moderne, instinctieve en visuele ontwerp van SAP Fiori wordt een eenvoudige en intuïtieve interface geboden voor elke applicatie om de productiviteit te stimuleren en responsetijd te verlagen.

En dankzij de ingebouwde automatische schaalbaarheid van applicaties binnen S/4HANA Cloud zijn schermen, rapporten en analyses altijd en overal toegankelijk vanaf ieder apparaat.
SAP S/4HANA Cloud

Aiden & S/4HANA Cloud

 

Een belangrijke pijler onder het leveren van S/4HANA Cloud aan onze klanten is Aiden’s uitgebreide ervaring met het implementeren van eerdere SAP ERP-oplossingen. Ervaring die gepaard gaat met een dogmatische aanpak om zo dicht mogelijk bij de standaard te blijven, waarbij alleen in uitzonderlijke gevallen maatwerk mogelijk is.
 
Met deze aanpak is bewezen dat zelfs de – vaak als te groot en te complex bestempelde – klassieke ERP Central Component (ECC) op tijd en binnen budget kan worden geïmplementeerd. Dit wordt bereikt door vast te houden aan Best Practices en sterke ontwikkelde proces- en oplossingskennis, en dit te combineren met de juiste mate van verandermanagement en strikt projectmanagement.
 
Deze ervaring – opgedaan ten tijde van ECC implementaties – sluit perfect aan bij de 'Fit-to-standard' implementatie-aanpak die nodig is om S/4HANA Cloud te implementeren en te laten draaien; en is daarmee een belangrijke pijler onder het S/4HANA Cloud-aanbod.
Voordelen van S/4HANA Cloud
01. Bewezen Best Practices

Door gebruik te kunnen maken van een groot aanbod van Best Practice-documentatie, kunnen gebruikers zelfvoorzienend en autonoom opereren

02. Wendbaarheid en flexibiliteit

Door strakke en afgebakende (Fit-to-Standard) processen en een schaalbare Cloud-ERP

03. Verbeterde Time-to-Value

Versneld live door gebruik te maken van een strak geregisseerd implementatieproces, een op “Best Practice-rollen” gebaseerde inrichting en een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface

04. Automatische en continue updates

Volledig door SAP beheerde updates. Hiermee is een uitgebreid team met IT-resources niet langer nodig, is het systeem altijd up-to-date en voorzien van de laatste innovaties en zijn verstoringen in de bedrijfsvoering verleden tijd

05. Continue innovatie

Meer innovatie en wendbaarheid dankzij halfjaarlijkse software-updates en door gebruik te maken van de laatste technologische vernieuwing; zoals ingebouwde kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML) en analyse, en intelligent Robotic Process Automation (iRPA)

06. Beveiliging, compliance en schaalbaarheid

Dankzij Cloud infrastructuur worden technische en infrastructurele zaken, zoals back-up, noodherstel, systeemonderhoud, gegevensbescherming centraal en zonder tussenkomst geregeld.

Daarnaast is er gegarandeerde governance en naleving van lokale wettelijke vereisten

07. Open en schaalbaar

Naadloze integratie met het Business Technology Platform en andere Cloud-technologieën van derden, aangevuld met kant-en-klare API's en ondersteunende tools en documentatie om eenvoudig te integreren met keten-partners of met andere intelligente, ontkoppelde cloud-oplossingen

08. Lagere kosten

Meer kostenefficiënte door kortere implementatietijd, begeleide configuratie en uitbesteed onderhoud dankzij hosting door een externe provider

Meer informatie arrow right image