Contact ons

Vraag meer informatie aan

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

Moment geduld...

Press "Enter" to search

Overview
SAP_R_grad.png
Dat de toekomst van het IT-landschap zich in de cloud bevindt is een constatering waarvan we als Aiden overtuigd zijn. Deze overtuiging is gebaseerd op de overvloed aan bedrijfsmatige voordelen die een op de cloud georiënteerd IT-landschap biedt. Je kunt hierbij denken aan lagere kosten, verhoogde veiligheid, meer flexibiliteit, wendbaarheid en een verbeterd concurrentievermogen.
 
Deze voordelen zullen alleen maar sterker worden naarmate meer en meer bedrijven een cloud georiënteerde IT-strategie zullen omarmen. Door dergelijke ontwikkelingen zal een overgang naar de cloud voor ieder bedrijf op een bepaald moment onvermijdelijk zijn.
 
SAP S/4HANA Cloud
 
Het antwoord van SAP op deze veranderende realiteit is S/4HANA Cloud. Een kant-en-klaar cloud ERP-systeem vol met best practices dat bedrijven in staat stelt om continue te innoveren.
 
Omdat een ERP-systeem in de cloud niet afhankelijk is van eigen middelen zoals interne servercapaciteit, databases en IT-expertise, worden de kosten voor het onderhouden van het IT-landschap aanzienlijk verlaagd.
 

 

Neem contact op arrow right image
SAP S/4HANA Cloud draait op de SAP HANA in-memory database, een zogenaamde high-performance analyse-applicatie die tot nog toe alleen beschikbaar was in combinatie met specifieke hardware. Deze database maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om onder meer grote hoeveelheden data te analyseren.
 
Binnen S/4HANA Cloud staat gebruiksgemak hoog in het vaandel. Door gebruik te maken van het moderne, instinctieve en visuele ontwerp van SAP Fiori wordt een eenvoudige en intuïtieve interface geboden voor elke applicatie; dit om productiviteit te stimuleren en responsetijd te verlagen.
 
En dankzij de ingebouwde automatische schaalbaarheid van applicaties binnen S/4HANA Cloud zijn schermen, rapporten en analyses altijd en overal toegankelijk vanaf ieder apparaat.
SAP S/4HANA Cloud

Aiden & S/4HANA Cloud

 

Onze 'Fit-to-standard' implementatieaanpak is onderdeel van een overkoepelende Activate methodologie die een snellere implementatie van S/4HANA Cloud mogelijk maakt. Dit door vast te houden aan het gebruik van Best Practices om zo tot een gestandaardiseerde en schone “core” oplossing te komen, vrij van maatwerk en bedrijfspecifieke aanpassingen.
 
Met onze jarenlange ervaring in het implementeren van SAP Business All-in-One op ECC, is het 'Fit-to-standard'-concept niet nieuw. Vanwege het groeiende belang voor bedrijven om robuust te digitaliseren, compliant te zijn en de “Total Cost of Ownership van het IT-landschap te verlagen, staat deze aanpak (weer) in de schijnwerpers.

 
SAP Business Technology Platform
 
In de visie dat een stabiele, schone en gestandaardiseerde core cruciaal is voor snelle innovatie, en dat de stap S/4HANA Cloud ERP de eerste stap is naar een echte intelligent sustainable enterprise, speelt het SAP Business Technology Platform - of kortweg BTP - een belangrijke rol. Lees onze productpagina over BTP voor meer informatie over deze rol.
 
 

Lees meer

Voordelen van S/4HAHA Cloud
01. Bewezen Best Practices

Door gebruik te kunnen maken van een groot aanbod van Best Practice-documentatie, kunnen gebruikers zelfvoorzienend en autonoom opereren.

02. Wendbaarheid en flexibiliteit

Door strakke en afgebakende (Fit-to-Standard) processen en een schaalbare Cloud-ERP.

03. Verbeterde Time-to-Value

Versneld live door gebruik te maken van een strak geregisseerd implementatieproces, een op “Best Practice-rollen” gebaseerde inrichting, en een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface.

04. Automatische en continue updates

Volledig door SAP beheerde updates; hiermee is een uitgebreid team IT-resources niet langer nodig, is het systeem altijd up-to-date en voorzien van de laatste innovaties en zijn verstoringen in de bedrijfsvoering verleden tijd.

05. Continue innovatie

Meer innovatie en wendbaarheid dankzij halfjaarlijkse software-updates en door gebruik te maken van de laatste technologische vernieuwing zoals ingebouwde kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML) en analyse, en intelligent Robotic Process Automation (iRPA).

06. Beveiliging, compliance en schaalbaarheid

Dankzij cloud infrastructuur worden technische en infrastructurele zaken, zoals back-up, noodherstel, systeemonderhoud, gegevensbescherming centraal en zonder tussenkomst geregeld.

07. Open en schaalbaar

Naadloze integratie met het Business Technology Platform en andere cloud technologieën van derden.

08. Lagere kosten

Meer kostenefficiënte door kortere implementatietijd, begeleide configuratie en uitbesteed onderhoud dankzij hosting door een externe provider.

Neem contact op arrow right image